Sunday, April 15, 2012

7JAM PERJALANAN

Assalamualaikum...
entry yang masam sikit oleh sebab penat baru boleh online blog...
Alhamdulillah selamat juga aku sampai ke kampung halamanku di pulau pinang.hehe.. Lama juga lah aku xbalik oleh sebab masa xmengizinkan maklumlah keja kan , kat kl plak tuh nasib badan lah..tp tetap xlupakan my family okey call tetiap hari juga lah kalau aku xkol my mom akan kol..hehe..semalam kul 11.00 mlm dari kl dengan train ja walaupun lambat aku rasa selamat sikit then aku memang suka naik train xkisah lah lambat ke cepat ke aku xpeduli pun. Masa balik semalam orang boleh dikira ja dalam 1 coach tuh bapa orang jadi boleh lah aku duduk memna yang aku suka dah macam train tuh aku yang punya...hahaha...itu saja lah entry just nak update gtau yang aku ada di penang! ayohh malam kang kuar makan char koew teow..ngeee
Amacam ramai x orang?haha...best okeh naik train orang xramai...sory ea camera 2.0 saja maklumlah hp murah kan..ngee

7 comments:

zera eira said...

teringin na naik train tp ta berkesempatan lagi. :(

Silent Thinker said...

bestnya naik train KTM tu kan..
tak pernah naik...sungguh kesian kt diri sndr

hairy said...

@zera: best tmbh2 jalan jauh n malam lak..fuhh ..haha

hairy said...

@silent: ehhh antrabndr pnya ktm xpnh naik ker?rugi sgt try lah rasai perjlanan yg mnrik nih.. :p

Silent Thinker said...

tak pernah naik..kesian kan..hehe

FaFa EhA said...

eh jap ! no tren ETS ke KTMB?
ahahha sy selalu naek tren dr kl sentral ke taiping, kdg2 ke ipoh. buahah da bese. n bosan -.-" tido je lah. hahaa dah la sorg2. grrrrrrr

Nurfara Hani said...

best tak naik train? teringin nk naik tapi tak tahu nak p mane:)