Thursday, April 11, 2013

POWERBANK MURAH SERENDAH RM38


Entry kali ni nak promosi powerbank murah yang anda semua mampu tuk memilikinya .Powerbank sekarang ni dah sangat femes dan boleh di katakan menjadi "gadget" penting kepada mereka yang 24 jam main hp.haha .Kalau batery abis korang boleh cas dengan secepat mungkin dan boleh lah terus mengonline.Boleh juga digunakan untuk cas ipad, ipod, mp3, dan sebagainya.


So tuk korang yang nak dapatkan powerbank serendah rm38 boleh lah tengok page INI . Aleesa store merupakan page di mana menjual elektronik seperti powerbank, pendrive, asesori untuk hp dan sebagainya. 

Untuk lebih lanjut korang boleh klik sini-----> ALEESA STORE

Comel-comel barang kat dalam store ni geram plak aku tengok rasa nak ja beli semua ..haha..






Notakaki hazwanhairy : If korang ada instagram boleh follow saya insyallah nanti saya akan lancarkan 1 contest dekat instagram yang menawarkan hadiah menarik from Krabi / Hatyai. boleh klik link bawah if korang ada

---> http://instagram.com/hazwanhairy/

Kalau yang nak menang baju I love Blogging boleh join contest yang sedang berjalan dekat blog ni simple dan mudah tak perlu buat entry baju itu akan jadi milik anda .. klik SINI


25 comments:

Nurfara Hani said...

seriously? murah gila.... thanks share.

Cik Nur™ said...

Perghh..Murah gila..
comei-comei lak tu...

nak tgk jap la.. :)

Mrs Velentine said...

murahnya..nak g tengok jap

Emas Putih said...

memang tgh cari hehe

AyueJean AJ said...

Wahhh.....
Baru tengok gambar yang kat sini...
Dah nampak menarik.....
Dah follow dah insta tu... =D

mawar berduri said...

memang comel2 pun...huhummg teringin nak beli..tp nanti r..huhu...

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwah hairy...menarik juga ni...:)

Aku Penghibur said...

serius ke ni ??

♥ ʜᴜᴅᴀ ʜᴀssᴀɴ ♥ said...

follow instagram hery pulak! nak join contest! hehe :D

Kesuma Angsana said...

menarik ni ... done cuit2 nuffngx2 yer

Syazana Zainn said...

pemes betul powerbank ni skrg :3


nak seketoi bleh? hihi

Remy hazza said...

menarik tu hairy...rege yg cukup menarik...nak pi tgk lah....kut ada yg berkenan....

Orga said...

murah jugak harga-harga yang dioffer and banyak function, bolehlah kalau nak promote dekat kengkawan yang lain jugak. so far, kalau tak main game, 1 hari boleh tahan, tapi tak, tak sampai satu hari kot, dah kong...

Sukma Haron said...

memang saya tercari-cari power bank yang murah giler nie...di pasaran harganya hundred ringgit...

Mia Liana said...

wahhhh... menariknya.... ;) kalau duduk hutan, camping ke... boleh guna ni.

kinara kinatara said...

wah cantik tu:)

Yana Sakura said...

pergh!! comey2..hehe..tetibe tataw nak pilih mna satu.. ;)

# alaaa..xdak instagram..hukhuk..

TiranaAduka said...

power bank ni alternatif cargers

Berita Kaki said...

murahnya.. musykil aku ni..kah3...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

wow.. menarik gak.

Yumida Huda said...

wah..murah
baru je nengok aritu kat shopping complex...rm98
nice sharing hazwan...
amat2 membantu bg yg memerlukan

Nora Karim said...

rasanya power bank ni pun dah jadi keperluan... hm..

Cik Fie said...

comelnya :)

mizuhashi shinichi said...

ssalamualaikum
whatsapp please 017-296-5325 shah

aril mie said...

pm boss ..wapsapp ambe 0199236730