Thursday, April 18, 2013

OLE-OLE KOREA FROM ORGA


Bookmark from korea ni aku dapat dari blogger Orga aka pemilik blog sekampung.my . Tak sangka plak aku boleh dapat bookmark ni..Tak join memana contest pun dari bro orga, aritu tiba-tiba bro mintak alamat pastu aku terus bagi tak tau la apa yang dia nak bagi..haha

Dalam kepala ni mesti ada something nak kasi ni mula ah aku berangan-rangan..haha..Bersyukur sangat-sangat dengan hadiah ni tak dapat pergi korea cium-cium pun jadi lah kan.. Terima kasih tak terhingga dekat bro orga sebab sudi bagi hadiah from korea ni.

meh follow bro ni--->http://skampung.blogspot.com/

Sangat-sangat terharu sebab terpilih tuk dapat hadiah ni sangat suprise okeh..Terus aku upload dekat instagram bila benda ni ada dekat tangan..hahaha..



Notakaki Hazwanhairy : dah tak berapa busy jadi boleh lah meroyan dekat blog semula..rindu semua! eh..haha..


24 comments:

AyueJean said...

Haaaa..
Kan dapat jugak tu... =D

Akupenghibur.com said...

wahh untunglah dapat ole2 dari korea

Farah Waheda Wahid said...

selamat meroyan kembali... wah...dia dah mula bagi bau2 korea dah tu...mana tua... tiba2 gatal tapak tangan kanan... tup tup tup...dah sampai korea...ekekeekeke....

Dahlia Daffodil said...

bestnya dpt ole2 dr korea.huhuhu ^^,

Unknown said...

untunglahhh! :D

Unknown said...

wahh bestnyaaa! :D chantek sgt bookmark tu...heee

p.s~btww event haritue dkt damansara perdana. :)

Anonymous said...

comel la..hihihi

Kisah Si Dairy said...

impian nak gi korea tak kesampaian..layan cite korea la...
boleh berangan...muehehee

Shad said...

hehe.. kami semua rindu hazwanhairy jugak.. hahaha..

Mia Kassim said...

Dah rezeki namanya kan.....:D

Fatin Diana said...

cantik bookmark tu :D

Anonymous said...

rezeki tu !

Mrs Velentine said...

tahniah HH

Unknown said...

cantik sangat hairy...... comel...kalau taknak kasi kat abg remy...he3

Miss N™ said...

kiutlah.. :)

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...wah bestnya dpt ole2 dr Korea...selamat kembali yer...;)

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...wah bestnya dpt ole2 dr Korea...selamat kembali yer...;)

Unknown said...

hu3...komen remy takde....he3.....
comel menatang tu...... jeles

Sukma said...

tak pergi Korea amik bau jer ler...hehe

Hazmin Hamudin said...

Wah.. Dapat hadiah la.. tahniah

Unknown said...

aww..sodap ni sodap..hehe

Syamimi Saad said...

bestnyaa dapat gift.. =)

Cik Fie said...

untung la :)

Cik Fie said...

untung la :)