Friday, April 5, 2013

APA ITU KEEK ?


Keek ni salah satu application baru yang sudah mula menular di dalam smartphone mereka-mereka yang suka merakam video. Keek ni lebih kurang macam youtube juga lah korang boleh rakam lah segala benda korang nak rakam then upload dalam acc keek.

Untuk merakam video dalam acc keek ni hanya boleh beberapa saat saja rasanya lah, if korang nak rakam lagu tu memang tak boleh kot. Kalau nak tau lebih lanjut korang install application keek ni dekat smartphone korang dan cuba lah.

Aku baru ja sign up acc keek ni kalau korang nak follow video-video yang aku akan rakam nanti boleh lah follow aku..hihi.. Tekan link dekat bawah ataupun korang boleh search nama aku "hazwanhairy"

http://www.keek.com/hazwanhairy

 So apa tunggu lagi marilah kita sama-sama keek okeh!hahaha..

Notakaki hazwanhairy : kat bawah ni aku senaraikan acc yang aku ada if korang ada cuba-cuba jengah dan follow yea..

Instagram       : hazwanhairy
link instagram : http://instagram.com/hazwanhairy/
Wechat           : hazwanhairyy ( ada double Y ok )
Keek              : hazwanhairy
Twitter            : hazwanhairy
Facebook page : personal blog / hazwanhairy

ini saja yang aku ada buat masa sekarang..hahahah....ayuh kenal-kenal !!OFFBLOG 2 hari nak g majlis bertunang lagi. Ramai nya yang sebaya aku bertunang aku bila lagi ni? oh kerja tetap cepatlah datang kepadaku nak kahwin juga..haha




43 comments:

Farah Waheda Wahid said...

let's keeking it up! ^_^

Eyqa Hasnan said...

Oo . Baru tau pasal keek nie . Hahaha :p

AyueJean AJ said...

Akak ade keek..
Tapi MALU...
Hahahhahahah..

Sukma Haron said...

dunia makin maju...lepas KEEK nie apa pulak ler yea...gunakan kemudahan teknologi tu dgn baik sekali...

Kesuma Angsana said...

baru KA tau ni !

reckydj said...

keren banget templatenya gan ! bisa ane mintak gak hehehe

Sally Yatiey said...

Nanti follow.. haha :D

Phat said...

aku ada keek tp x reti nk guna hahaha + malu

Syazana Zainn said...

untungler ade semua ni. hiks

iols je dok pakai hp zaman batu dulu. hahaha

ELeEa said...

semoga cepat jodonya...

Aku Penghibur said...

wahh rajin berkeek nie yer

luqman zakaria said...

keek mungkin bukan untuk aku kot.xsuke rakam muke sendiri bercakap..hehe.. :) yg lain ade! huhu :)selamat ber KEEK!

Miss Sue said...

kemain banyak acc ! hahahha..

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, hairy pun ada keek. tak boleh jadi nie. hehehe xD

Nadiah Ashikin said...

Keek ni bukan lebih kurang mcm instagram ke?

Orga said...

banyak betul app ko pakai hery, aku taktau macam mana nak manage kalau pakai semua tu, huhu..

Seneorita Baharin said...

wahh3 semuaa hery ada eyh..terbaekk lah..belom ada lg acc keek.huhu.

Bahrain Ramlan said...

tak ada keperluan lagi nak keek....tak tau nak rakam apa..haha

Cik Nur™ said...

Nur xde keek lagi...
hihihi

Nur Faie said...

keek ? Macam -macam apps dah ada sekarang ni ^ ^ Selamat ber - keek ~

Yana Sakura said...

owhh,,bwu tau keek nie ape..haha..b4 nie tertanya2 ..apalah KEEK nih.,..hahah..amboii ..bz aje dia..

#mhon p minang terus kalo dh ada jodoh ehh..haha

baby comel said...

Keek, comelnya nama benda baru ni =)

NIA SI DRUMSTICK said...

semua dah folo.keek je xbuat lg.hahah
sm2 kt doa moga dpermudahkn dpt keje..cepat ler kite plak kawen.hahah

Macy Humaira said...

bestnya banyak masa utk diri sendiri. boleh ain2 semua bnda tu tambah2 member2 semua.

Amanina said...

salam.. wah mcm2 application baru skrg nie

Yumida Huda said...

belum de account keek lg
cam bez je..hehe
instagram pon xde...bende wajib je ade..fb n twitter..haha

moga dpt kj tetap..dpt la tonton keek wed hairry..hahaha

Anisa Anuar said...

x terlayan la pulak...hehehe...

Si Matatajam said...

Enjoy sangat layan keek ni..

inche hlovate said...

hahaha tiap2 malam layn keek dengan kakak. Masa yg keek ni dalam 30 someting saat je

Leeza dayasari [santai leeza] said...

nampak sgt leeza ketinggalan... hooooooo

wan niahix said...

tak sampai seminit kan kalau tak silap, video yang boleh di rakam...

djdanchef said...

Blum try keek lg.. Apalah kelebihan keek ni brbanding utube agaknya

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

bai baizura said...

Haha. Nk skodeng ah keek die :p

MaYa MustWany said...

phone cap lipas.. -_- xde peluang..waaaaaaa

diana said...

jom follow2..keek akak banyak video anak je..heheh

Mia Kassim said...

Takde video nak upload...hehe

Remy hazza said...

malu nak upload video.... hu3......

Mrs Velentine said...

Kak MV ada akuan ni tapi tak aktif

Mrs Velentine said...

akak ada ni tapi tak aktif

Mieza Jhaa K said...

tak install lagi..baru je dgr pasal ni..bleh gk try

Mimie Najib said...

fon x canggih.. xleh la nak ber-keek.. hehe
comel2 je dorang yang ber-keek ni.. :)

Cik Fie said...

semoga cepat dapat jodoh . haha :)