Thursday, April 4, 2013

WECHAT NEW ID


WeChat application yang semakin femes dan menjadi trend sekarang untuk berhubung dengan rakan-rakan selain whatapps, bbm dan sebagainya. Anda semua boleh mencuba application ni untuk smartphone anda samaada android , Iphone , Window Phone atau Nokia Symbian.


Korang yang suka hantar pesanan suara memang sesuai lah gunakan WeChat ni hanya perlu tekan button "Hold To Talk" dan boleh lah korang bagi ucapan apa-apa pun contoh rindu ke, sayang ke ,huahuahua geli lah..haha..

Jadi apa tungu lagi cepat-cepat lah korang install app WeChat ni ea then terus add aku okeh nanti boleh lah gosip-gosip ke, antar pesanan suara ke..haha..

WeChat ID : hazwanhairyy

Ni new id untuk Wechat aku tau yang lama dah tak boleh buka kenapa ntah. Lama punya still nama sama juga "hazwanhairy" tapi yang baru ni ada "YY" dua yea ingat tu jangan salah pilih plak kalau nak add nanti , tak nak pun xpe aku saja-saja nak buat entry pasal ni..hahaha..



Notakaki Hazwanhairy : WeChat plak dah sekarang ni ,aritu viber, whatsapp, lepastu instagram but for me instagram best plak..haha..Bbm aku plak hanya tinggal kenangan sekarang ni sunyi sepi saja xaktif dah..

Instagram aku sama juga cari  : hazwanhairy    BBM pin : 23ad5991

    





38 comments:

Farah Waheda Wahid said...

jom we chat! ^_^

Jiwa Lara said...

lama dah x on instagram semenjak tab masuk wad lagi.. :'(

curi bbpin bang long :)

Remy hazza said...

jom kita instal wechat... so far remy suka line chat..icon dia comel2

Susan Lolo Bua said...

Wechat? saya istagram pun belum ada lagi ni ada lagi Wechat.. sedeh nyee..

saya memang out of date.

:)

permatabiru said...

nk try install..terpengaruh juga iklan lisa & sam tu cute je kan..

cik kaki ketawe said...

we chat best...haha...seronok jugak guna benda tuh...

ELeEa said...

kannnn...instag mmg oshem...

Phat said...

add add

AyueJean AJ said...

Dah add dah...

Dianaa said...

dah add :D

Busyra Bt Takiyudin said...

sy x da instagram.. huhu...

Sukma Haron said...

dah add dah semalam...ada tak...

diana said...

dulu install jugak wechat ni.tapi kawan2 akak rami yang tak guna.terus uninstall.eh..akak dahfoolow ke belum kamu kqat insta yea??nak follow la..

##eh..dah follow la..:P

Kesuma Angsana said...

mkn canggih yer !

Sally Yatiey said...

Pernah ada Wechat, then deleted. Belum install semula ^_^

Fendy said...

wah...boleh add lepas ni..hee

Sally Samsaiman said...

sentap...sally pakai enpon 3310 jaa...hoho

Aku Penghibur said...

wahh wetchat... ohh malas nak buat

Lin Azlina said...

wechat..terpengaruh dgn lisa n sam jugak..huhu

inche hlovate said...

den takdo semuo ni..sedih haha

bai baizura said...

kemaheng abg retis ni .kikiki :P

Nick Nashram said...

bro,whatssp pun aku takde.apatah lg wechat..hahah

Orga said...

dah trending ke sekarang hery? ketinggalan zaman betoi la aku ni, baru tau meh~...

Seneorita Baharin said...

alaa belom ada la wechat, nnt dh ada add terus hery eyh...haha

Bahrain Ramlan said...

baru je download WeChat...not bad..hehe

aquagugurl said...

Ketinggalannye akak..x de pun apps WeChat ni..

Cik Nur™ said...

best jugaklah wechat...
seganlah nak add hairy..
kehkehkeh

Noor Atikah Ramli said...

nak wechattt ! hahaha

Kisah Si Dairy said...

da lame guna we chat nie...tu pun heri yg ajar akak kan..muehehe...

Ahmad Zarif said...

aku da add ko dah. hehe

baby comel said...

xde install lg we chat ni. ramai ckp lg best dan hebat eh

Si Matatajam said...

Suka ber we chat ni sb tak payah taip apa2 kalau nak chat...hi hi..jom We chat!

djdanchef said...

Tengok juga iklan wechat lisa n sam tu.. Blum try lg wechat ni.. Mcm2 la skrg ni.. Ku yg im skype instgram bbm pun xkhatam lg dh kluar wechat pula... Hihi

MaYa MustWany said...

yang ni pun tak dapat gak..waaaaa

Mrs Velentine said...

we chat kak MV takde

Nurfara Hani said...

dah add hery kat we chat.. follow instagram jugak..

Mieza Jhaa K said...

Jom wechat!! Miezajhaa_k

Cik Fie said...

saya xde we chat . haha :)