Saturday, April 27, 2013

5 PEMENANG SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY


 ENTRY MELEKAT SEMINGGU
Assalamualaikum dan salam sejahtera ,untuk entry yang ni disenaraikan 5 blogger yang dipilih oleh en random untuk Segmen Seminggu Blog Hazwan Hairy yang baru saja di tamatkan. Terima kasih sangat-sangat atas sokongan kalian semua yang sudi meriahkan segmen yang aku anjur tu..

Walaupun hadiah tak lah hebat macam orang lain buat tp korang tetap join , itu yang buat aku terharu sangat dengan korang semua. Insyallah kalau ada rezeki lebih nanti aku buat hadiah hebat-hebat ok,nak cari sponser tak de masa nak bagi komitmen sangat dekat blog so ikhlas dari aku ja semua hadiah ni.. Tahniah buat pemenang!!!


Mereka adalahh!!!!
  1. 73. http://baizuratuha.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.html
  2. 42. http://mymatatajam.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.html
  3. 29. http://shud91.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.html
  4. 106. http://www.cahayapermata.my/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.html
  5. 4. http://catberrymilk.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.html

No 1 hadiah utama baju I love Blogging
No 2- 4 : topup bernilai rm5 setiap satu..

Kepada yang menang boleh claim hadiah anda di sini PM-----> PERSONAL BLOG

Yang tak berjaya jangan mudah putus asa cuba untuk next segmen yang akan saya lancarkan selepas ini. Hadiah ole-oleh daripada Hatyai / Krabi . Untuk mereka yang buat entry berjela-jela + kreatif tu ada kejutan menanti anda bila tu nanti saya akan umumkan kemudian..

Keputusan adalah muktamad.

Kalau korang semua nak Blogwalking mereka yang awesome join segmen seminggu blog hazwan hairy boleh lah klik SINI




Notakaki hazwanhairy : If korang ada instagram boleh follow saya insyallah nanti saya akan lancarkan 1 contest dekat instagram yang menawarkan hadiah menarik from Krabi / Hatyai. boleh klik link bawah if korang ada

---> http://instagram.com/hazwanhairy/ 

Dah tak pikir pasal kerja, blog dan sebagainya dalam kepala ni pikir holiday jaaa!! cepatlah hari isnin ..heee..Esok start cuti until 8/5/2013


33 comments:

Syuhada Salleh said...

thniah kpd yg mng..

sha dhira said...

tahniah kepada pemenang :)

Si Matatajam said...

Alhamdulillah...rezeki akak..tapi sayangnya tak dapat tshirt ohsem tu..hi hi.. Tahniah pada semua yg bertuah..

Bahrain Ramlan said...

Tahniahlaa kepada yang berjaya..

Nurfara Hani said...

tahniah buat mereka semua

Nadratul Syazwana said...

Wuuh untungnyaa. Nad last contestant, tipis harapan random nak pilih. Tahniah buat smua pemenang :)

Fiqa Nsz said...

Tahniah kpd pemenang. :)

Sukma Haron said...

tak der rezeki...tahniah buat para pemenang...

Busyra Bt Takiyudin said...

tahniah pada yg menang. :)

combi said...

wah wah wah .. tahniah pada semua :)

Fendy said...

tahniah buat mereka...

Kisah Si Dairy said...

Wah...tahniah pada yg menang...

siti zawiah said...

takde rezeki..tahniah pada pemenang..

Siti K said...

tahniah semua pemenang!! :)...hery xbgthu pon yg tulis berjela2 ade kejutan..ct tulis pendek je...huhuhu....

Dianaa said...

tahniah semua :)

Cik Nur™ said...

tahniahhhhh

Yana Sakura said...

tahniah kpd semua pemenang :)

haii..ada kejutan ag? wahh..nie mst umum lpas blik holiday an..slmt bercuti..enjoy ur holiday at Hatyai and Krabi!! ^_^

#spe la yg wt entry pnjg2 tu..haha *rajin naa dia..

S.K.A said...

tahniah yg berjaya =)

QasehnyaRania said...

tahniah buat pememenang

Mimie Najib said...

tahniah buat mereka semua.. =)

Sally Samsaiman said...

okay! ni sangat sedih sbb tak menang...hehehe...congrates anyway :)

Mrs Velentine said...

Tahniah pada yg menang

RadhiahIlyas ッ said...

alhamdulillah :) first time btuah ngn mr. random ni. hihi. alhamdulillah again.

Remy hazza said...

tahniah pada yg berjaya......
yg tak berjaya...tunggu next GA from hairy......okey

Mas Zull said...

assalamualaikum Hazwan Hairy...tahniah pd yg berjaya...:)

Nur Shuhada said...

wah..alhamdulillah rezeki gue..huhu.tp xdpt t-shirt tuh..em xpa la.pape pn congrate kt pemenang yg lin2. jb ag wa claim kt fb ea..
kih2 :p

bai baizura said...

wuwuwuw. bru bukak blog. haha. terharu. trimass bro. :) tahniah jgk pd yg lain ^^

Remy hazza said...

lupalak...selamat bercuti hairy...... take care kat sana nanti.......

Diari Si Froggie said...

Wasalan hery.. Tahniah buat kesemua pemenang :)

muja said...

sentap ni,, npe tak pilih muja,, hahaha,,, congratez to the winners :D

noorhaidaz eyda said...

tahniah pd yg menang tu :D

AyueJean AJ said...

tahniah buat para pemenang.... =D

Cik Fie said...

tahniah :)