Thursday, April 25, 2013

EKSPO SUKAN KECERGASAN & KESIHATAN


HEALTH & FITNESS SPORTS EXPO 2013

Ekspo Sukan Kecergasan & Kesihatan ( Health & Fitness Sports Expo 2013 ) Kuala Lumpur akan di adakan di Kuala Lumpur Convention Centre pada 26-28 April 2013.

Expo yang berlangsung selama 3 hari ini akan mempamerkan produk dan perkhidmatan berkaitan sukan, kesihatan dan kecergasan, Selain itu, para pengunjung juga berpeluang melihat demontrasi latihan kecergasan dijalankan serta dapat merasai sendiri produk-produk kecergasan terkini.

Kepada korang yang mementingkan aspek kecergasan & kesihatan ni boleh segera datang ke KLCC untuk memeriahkan expo ni. Sekurang-kurangnya kita boleh dapat ilmu tambahan untuk lebih cergas dan kesihatan sentiasa dalam keadaan baik.




11 comments:

Mia Liana said...

wahhhh... jom kita sihat dan cergas...

Remy hazza said...

hairy...nampak menarik expo nie...sapa yg suka fitness harus serbu...mungkin ada yg murah2....

Kesuma Angsana said...

tq infonyer yer dik

Nurfara Hani said...

jauh la nak pergi...

Sue-Rya Qistina said...

lama sungguh x pergi mana2 expo since berbadan dua ni. hehehe

AyueJean AJ said...

Akak takde kat KL time ni...
Hehhheheh..
Pi jenjalan kejap... =D

Si Matatajam said...

Kalau dekat bleh join..

Mrs Velentine said...

HH pergi tak??MV jauh ni tengok dr jauh jerlah

Cik Nur™ said...

siapa yg nak bersukan bolehlah join ni...

Kisah Si Dairy said...

jauh nak pergi...mybe klu kat around jb boleh kot..tp kene jugak tengok mase..hehehe

Cik Fie said...

wah ! menarik :)