Tuesday, April 16, 2013

PESTA BUKU ANTARABANGSA KUALA LUMPUR 2013





Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2013 akan yang akan di adakan pada 26 April 2013- 5 Mei 2013 bertempat di Putra World Trade Centre ( PWTC ) Kuala Lumpur. 

Tema atau slogan pesta buku antarabangsa 2013 kali ni ialah " Buku Menjana Kepintaran Kreatif ". Selain pameran buku-buku terbaru di pasaran serta jualan buku dengan tawaran harga yang lebih murah, pihak penganjur turut mengadakan aktiviti dan program untuk para pengunjung Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2013.

Kepada korang yang cintakan buku marilah beramai-ramai memeriahkan Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur kali ni.Korang boleh terus berjumpa dan berkenalan dengan penulis buku yang korang minat.

25 comments:

Noor Atikah Ramli said...

i'm going there hairi :D

Nana Liena said...

bestnya.. entah ada peluang ke tidak dapat ke pesta tu.. T__T

inche hlovate said...

tak sabar

Sue-Rya Qistina said...

ala bestnya!!! rasa mcm nak pergi je. tapi x bole sbb ade kursus 3 hari di luar KL. huhuhu

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

nak sgt pergi hope dpt pergi la

Kisah Si Dairy said...

pagi hery...
jauh sangat nak pi...huhu

Zaidalifah Hussin said...

SALAM..

TAK SABAR NAK G...
MENGHITUNG HARI RASANYA.

Jiwa Lara said...

Pesta yang di tunggu2.. baucer tinggal rm50 je.. hahaha.. kna pergi waktu bkerja..weeknd komfom penuh dgn manusia2..

^^eKaTiKaH^^ said...

jauhla pulak. kalau dekat, nak jugak pergi. hee :D

Remy hazza said...

Manarik hairy....
Cuma time tu masa week ngundi..... nk blk kampung..... Hu3

Dkna Abza said...

boleh pakai baucar buku tak ??

Orga said...

wah~...pesta buku lagi...setiap kali ada pesti buku, mesti pegi sampai taktau dah nak beli buku apa, ahaha...

Mia Kassim said...

Bestnya.....tapi tersangatlah jauh pula nak pegi...huhu

Kesuma Angsana said...

menarik ni.... done cuit2 nuffnangx2 yer

Mrs Velentine said...

buku2 murah ni

Princess Syazliyana said...

nak pergiii huhu

4feet8 said...

5 mei hari mengundi..patutla ada org tweet pasal hari terakhir hari mengundi..

Cik Nur™ said...

Bestnya kalau dekat...!
Nur jauh,...

hafiz hafizol said...

pesta buku kat Tganu x de ke.. x sabar nak habiskan baucer buku nie hahaha...

AyueJean AJ said...

nAK PEGIIII....
yEAYYYY....
lAMA DAH TAK PEGI...

AyueJean AJ said...

Ehhh..
tercaps lock plak..

MaYa MustWany said...

waaaaaa rambang mata..

Sukma Haron said...

kalau pergi sure borong semua....hehe

Yana Sakura said...

insyaAllah kalo berkesempatan smpi la kat sna kot.. Hahaha

Cik Fie said...

best gi sini :)