Monday, April 29, 2013

PENTINGNYA BUKU MERAH



Buku merah jangan lupa bawa,moga-moga belum tamat tempoh,kali ini kita pergi lebih jauh...bawa aku pergi.....
 
Ohh ternyanyi la plak tiba2..haha...hari ni dah start cuti ea malam ni akan tiba masa untuk mengexplorasi "exspedisi indah visionaire" ke hatyai dan krabi selama 5 hari...
Untuk trip ini seramai 17 orang yang akan menjelajah ke negara gajah putih.yang paling penting kena bawa buku merah aka pasport malaysia..Kalau tak de memang susah lah nak jalan negara orang kan...
Doakan perjalanan kami selamat pergi dan balik...

Published with Blogger-droid v2.0.10

40 comments:

Paly said...

moga selamat bro :)

# ejas share le nanti bile dah balik.. hehe

Cik Tia said...

ni eh buku merah? hehe

Sukma Haron said...

HH nanti bawa balik ole-ole yea...selamat pergi dan selamat kembali....Aminnn...

Mia Liana said...

wahhhhh bestnya jalan2 tu.... huhuhu nanti update kat blog ya..

Remy hazza said...

amin...abg remy doakan hairy dan juga kenkawan yg lain...hati2 disana......

ZWAN SABRI said...

Nanti nak ole2.. hehe.. btw, take care.. ;)

eyriqazz said...

Syioknya bercutii...

Rosmiza Ali said...

Selamat bercuti HH! ^__^

Puteri Diyana said...

wahh.best tu..heee
have a nice trip!
semoga slmt pergi dan balek.. :)

combi said...

ta pnh buat lg..huhu

ezyra daniel said...

pasport memang penting ..kalau hilang time kat sne...pergh!!cuak gle...
time pegi jakarta dlu asyik check je pasport dlm handbag hahaha

Sally Samsaiman said...

have fun! sally pun kena renew passport dah..hehehe

Anisa Anuar said...

wahhh berjalan...nnt cerita taw.. macam best je tempat yg nk pergi tu..

fiezaradzi said...

wah, nak pergi bercuti ni.. selamat la ye.. selamat berjalan...

Farah Waheda Wahid said...

alamak...tiba2 teringat buku merah...bila nak kena renew ni...ngeh ngeh ngeh...he he he...

Wana Owen said...

happy holiday!nanti jgn lupa update trip ke hatyai ye.saya nak ke sana bulan 6 nanti.=)

Si Matatajam said...

Bestnya melancong...selamat pergi dan selamat pulang yek Hairy

Syazana Zainn said...

Happy Holiday!


Nak subenier hikhik

Sue-Rya Qistina said...

semoga perjalanan dipermudahkan ye. ehh..balik mengundi tak nnt? hehehehe
jgn lupa ole2 utk akak tau :D

Norliza Ab Ghani said...

semoga Hairy & the gang selamat pergi dan balik..amin

Nuriesya Nadia said...

Happy holiday ! Sawadika , welcome to Thailand. :)

Fiqa Nsz said...

Amin. Take care. :)

Bahrain Ramlan said...

bestnya dapat jalan di negara orang...selamat sampai dan pulang..jangan lupa ole2x bro..hahaha

Cik Nur™ said...

wahhh..bestnya hatyaiii
selamat bercuti....

Mas Zull said...

assalamualaikum Hazwan hairy...selamat menjelajah ke hatyai yer moga selamat dlm perjalanan pergi dan balik....

p/s mesti bawa ole2 dr sana FM banyak2 yer...:)

Nur Shuhada said...

wah..best nye..p elok2 noh :)

miz ruha said...

moga selamat pergi dan selamat kembali semula... :)

Nao Mei said...

Passport rupanya dik..cik akak orang sarawak lah dik..tekde passport cam nei..lom buat lagi...tunggu nak gi jauh2 baru buat..hihi..

Orga said...

wow...best nyer cuti reramai...ni trip yang hery cakap ritu ek...ambik gambar banyak-banyak okay :)

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Hazmin Hamudin said...

Semoga perjalanan baik-baik saja bro

BUNDA a.k.a KN said...

ooo bunda tak der buku merah tu..tak dapat pergi jauh2..hehe

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy..mesti ada passport kalau nak keluar negarakan...:)

Dianaa said...

happy holiday. jangan lupa ole2 utk FD :p

ayut said...

5 hari sna...blik2x trus g undi..hihihi ^^

Kisah Si Dairy said...

ole2 tu jgn lupa pulak...hantar kat akak ea...hihi

AyueJean AJ said...

Seronok!

Mrs Velentine said...

BESTNYA KAK mv TAKDE PUN BUKU MERAH NI

Cik Fie said...

happy holiday :)