Wednesday, April 10, 2013

I LOVE BLOGGING TSHIRT



Instagram photo --->http://instagram.com/hazwanhairy

Alhamdulillah kesemua 100++ helai tempahan baju i love blogging yang di order dengan selamat di pos kepada semua blogger-blogger yang membuat tempahan.Walaupun ada sedikit masalah yang tak dapat dielakkan akan tetapi korang blogger yang menempah baju ni tersangat sabar tanpa bertanya apa-apa pun sehingga selesai proses terakhir.

Jutaan terima kasih tak terhingga buat semua blogger yang begitu sabar menunggu , anda semua tersangat best! sangat-sangat memahami, sangat-sangat hebat dalam pemikiran.Last sekali nak mohon maaf jika ada salah dan silap dalam sedar mahupun tidak sedar..heee

boleh like page tuk baju ni ea ---->I LOVE BLOGGING


Notakaki Hazwanhairy : fuhh!! busy tersangat lah sekarang bila nk kembali pulih nih?bila,bila bilaaaaaaa




30 comments:

Lyeen De Syifa said...

bestnya..:D

Mia Kassim said...

Wahhh teramat bzz lah ni...sampai 100 lebih tempahan.... :D

AyueJean AJ said...

Takpe...
Slow2....... =D

Farah Waheda Wahid said...

x lama lagi tu kembali pulih la tu... ^_^

Ahmad Zarif said...

orait bro.. tak sabar nak tunggu sampai ni. hehe

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

inche hlovate said...

Sama2 Hery

Sue-Rya Qistina said...

cantiknya!!! :D

Seneorita Baharin said...

wah3 chantekkkk laa baju tu.. :D
amboih bz sgt eyh, bz2 pun jaga kesihatan sama ye :)

Sukma Haron said...

boleh order lagi ker baju nie...

Sheila Eiman said...

wahhhh... bestnye :D

NIA SI DRUMSTICK said...

ape yg buzy sangat nye hery oit..
asyik karaoke je..hahaha

Rosmiza Ali said...

Wah! Lepas ni bolehla bergaya sakan ngan tshirt ni.. =)

Orga said...

biasalah hery, adat berbisnes, mesti ada asam garam, baru boleh naik dengan cemerlang, hehe...

bai baizura said...

mohon abg retis belnje satu tshirt ni.kihkih :P

Cik Nur™ said...

mesti mereka tak sabar nak pakaikan...

Kesuma Angsana said...

moga terus maju jaya yer

baby comel said...

biasalah tu. masa tu kadang2 lari. nak kejar pun kadang2 letih gak kan. adat bekerja la tu awak.. yg penting dah ada sedikit kelegaan kan bila kerja tu dah selesai. tahniah ye hery :)

Azwar Syuhada said...

Thank HH!! Baju dah sampai da.. :)

Azwar Syuhada said...

Thank HH!! Baju dah sampai da.. :)

BUNDA a.k.a KN said...

amboi! busy dah sekarang...cantik2..

Mas Zull said...

assalamualaikum Hazwan Hairy...lama dah x jenguk sini...;)

Aku Penghibur said...

salam henry ..thanks dah dapat baju tu ...tocey :)

Remy hazza said...

hairy.... kita org support hairy seadanya.......janji hairy success selalu.....

Si Matatajam said...

Mesti cantik kalau semua yg order baju tu pakai secara berjemaah kan Hery..

Mrs Velentine said...

alhamdulillah ramai yang tempah

^^eKaTiKaH^^ said...

100++? wahh, ramainye tempah. chaiya la :D

Cik Fie said...

cantik ;)