Sunday, April 28, 2013

HOLIDAY IS COMING


Hujung minggu hari ni tidak ada aktiviti just di rumah tuk kemas-kemas barang before start holiday tomorrow.Plan yg di rancang sebulan lps akhirnya berjaya juga.5h4m di negara orang..

Bab mengemas ni ak pening sikit klo blh nk bawa satu almari ok..haha..maklumlah ak jenis tak suka tinggal barang jadi semua ak angkut. Boleh follow instagram aku kalau sudi --->http://instagram.com/hazwanhairy

Entry ni sebenarnya saja nak try pos via droid nak tengok macam mana jadi..kalau menarik perhatian ak, lepas ni ak blh la update selalu ngan hp sampai korang rasa menyampah nak baca..haha...nanti ak BW korang ok..
Hepy weekend korang...
Published with Blogger-droid v2.0.10

23 comments:

Unknown said...

Pergghhhh mcm pompuan 1 almari nak di bawak... haha :P

Unknown said...

mesti tak sabar nak pi jer hairy...... have fun kat sanan nanti... jgn lupa ole2 utk abg remy tau! he3....

tuanseliper said...

Haha. x bpe ok la susunan words die klau gune ni. hihi. btw, selamat bercuti. ehem ehem jgn lupe eh ^^

Unknown said...

selamat berhoneymoon hery.. kemain lama dia berhoneymoon. hehe. Moga selamat pergi selamat pulang :)

fiQ said...

selamat bercuti bro

Unknown said...

hepi holiday!

Anisa Anuar said...

fuyoooo bestnye dapat gi jalan2...nk buah tgn satu!!! hhehehe =)

Sukma said...

Cuti-cuti Malaysia ker....?

Unknown said...

waaahhh! selamat bercuti ya :D

Kekzamanis said...

Wow! Seronoknya! Nak bercuti ke mana tu HH? =)

Fais-SKA said...

hepy holiday bro..

ZWAN SABRI said...

Selamat berholiday.. ;)

Mia Liana said...

wahhhh... cuti sakan nampak...

inche hlovate said...

paham dah..Hery kalo boleh nak angkut dengan rumah2 tu sekali kan kan?? hihi pelik sikit la rupa entry ni tapi okay je untuk dibaca maa

maszull said...

assalamualaikum Hazwan Hairy...wah !! seronoknya nak bercuti...selamat bercuti yer...:)

p/s teringin gak nak gunakan via droid tapi masih x menjadi...:)

muja said...

sila kawin cepat,, your wife will know what you need and you dont need,, hehe

ezyra taharin said...

kita sama lahh...kalau nak g mane2 mesti nak bawak satu almari haha

Nur Shuhada said...

wah..untng le g holiday..huhu.pape pn happy holiday :)

sweetsour93 said...

pehh, pergi bercuti lagi.. :D

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Si Matatajam said...

Happy holiday...paling penting kamera tu tak di lupakan..betoi tak!

AyueJean said...

G thailand tak payah bawak baju bebanyak....

Cik Fie said...

take care ;)