Friday, April 12, 2013

PERKHIDMATAN ANGKLUNG | SUWARA ENTERTAINMENT


Sekiranya anda semua berminat nak dapatkan perkhidmatan angklung ataupun tempahan persembahan anglung boleh lah segera mendapatkan perkhidamatan dari Suwara Entertaiment

ANGKLUNG | SUWARA ENTERTAIMENT
Suwara Entertaiment adalah gabungan dari perkataan "Suara Warisan Rakyat" .Suwara Entertaiment adalah satu syarikat yang menawarkan persembahan-persembahan pentas. Persembahan-persembahan ini sesuai dimainkan di Majlis keramaian , majlis perkahwinan, promosi produk, majlis perasmian, majlis makan malam dan sebagainya.

Antara perkidmatan yang disediakan adalah.
1. Angklung Solo
2. Angklung dan Berkumpulan
3. Angklung Koir
4. Gamelan
5. Caklempong
6. Tarian Dewasa
7. Tarian Kanak-kanak
8. Nyanyian Lagu-Lagu asli dan Tradisional / ghazal
9. Tarian Kuda Kepang
10. Teh Tarik dan Roti Canai Show
11. Kompang
12. Silap
13. PA Sistem
14. Make-up ( Untuk sebarang majlis )
15. Wedding Planner
16. Sewaan Pelamin

Sebarang pertanyaan korang semua boleh hubungi no di bawah..
SURIA : 014-2379783 / 017-3210409
ZACK : 010- 2794213

EMAIL : suria1907@yahoo.com
or
BLOGhttp://www.buluhvoice.blogspot.com/

FACEBOOK : Suwara Entertainment

SuWaRa Entertainment
Suara warisan rakyat
Memartabatkan seni budaya negara


18 comments:

Sue-Rya Qistina said...

thanks for promoting dik!! hargai sgt2.
cuma ade typo kt FB tu. sepatutnya SuWaRa Entertainment. hehehehe :)

terima kasih daun keladi :D

AyueJean AJ said...

Nanti nak kawen akak Insyaallah tempah...
Barulah rare... =D

Kesuma Angsana said...

amboi promosi berbayar ke ni hehehe!

Mia Kassim said...

Bertambah maju business si Sue lepas ni sebab iklan kat blog pemes (^_^)...

BUNDA a.k.a KN said...

Sebut jer angklung teringat bunda masa2 sekolah rendah dulu biasa main kat sekolah..

Kisah Si Dairy said...

suka dengar angklung nie

boni kacak said...

aku macam kenallah..ehehehe.kenal sesangat,. memang perkhidmatan dorang ni sangat2 terbaik

Mas Zull said...

assalamualaikum Hazwan Hairy....best kalau dengar alunan angklung ni...:)

Sukma Haron said...

suka dengar bunyi angklung....hari tu ada tgk kat TV3 budak sekolah main angklung...

Seneorita Baharin said...

kalo ada event boleh laa roger2 kak sue..heee ^_____^

Orga said...

untuk orang bujang boleh ni, sempena kenduri kahwin ker...nampak lain dari yang lain kan...

Cik Nur™ said...

sesiapa yg cari, boleh la tolong nanti.. :)

Remy hazza said...

byk service dia........ rajin hairy promotekan.....

Si Matatajam said...

Wah bestnya Sue, dapat pomot dr Hazwan Hairy tu....hope success bisnes Sue tu nnt..

Mrs Velentine said...

Hi HH ni suria punya kan

inche hlovate said...

Hery yg no 12 tu silap ke silat?? hihi

^^eKaTiKaH^^ said...

suke dengar bunyi angklung :D

Cik Fie said...

bestnya ;)