Wednesday, February 22, 2012

VACATION

mukadimahnya:
lalalala bergembira tepuk tangan sama2 kita menari. sambil langkah kanan kiri goyang badan goyang kaki hurey33 bergembira3 ahahahaha..*..apa aku meroyan2 nih?haaa gembira lah sbbnya vacation to kuching jadi juga walaupun nun hujung tahun nnti...yg penting dapat pegi kan walaupn lambat...xpnting lagi tuh yg lagi3 penting tiket murah okeh!! dapat msa airasia wat bigsale baru2 nih..untuk 7 orang dapatlah harga serendah rm532.00 dripada hrga asal rm2088.00 melampau kan perbezaan.korang ada ke yg booking g memna time bigsale nih?xde rugi taw! terima kasih airasia sbb bg harga murah walaupn 2 jam waiting room ...kahkahkah



atas tuh booking confirmation tuk 7 orang ea..klo x nak pegi 8 orang sorg g tuh xjdi tgh mengumpul balik rm2++ tuk join kitorg sbbnya lambat sgt bgtau jap nak p jap xmau...haha


13 comments:

aqmalazmi said...

nak booking juga..tp tak tahu nak prgi mana..nihahhaahaahaha...boleh ?

hanyzham hadny said...

datang jak ke serawak...hahaha
selamat melancong ke Sarawak.

Pezol Stylez said...

yeahhhh...dpt g kuching

hairy said...

@aqmalazmi: hahaha pun boleh..klo awal leh lah join kitorg kan...ahks..next time wat lah tuk blogger punya :P

hairy said...

@hanyzham: terima kasih jumpa anda di sana... :p

hairy said...

@pezol:lets go....ahks

NURULHANIF said...

wah murah jugak tu.. hehe..

NURULHANIF said...

bestnya.. hehe..

hairy said...

@nurulhanif:berkat 2jam hasilnya dpt lah mcm tuh..hahaha...

Alieza Dayasari said...

pergi kucing kew??? so awk pernah ke sana.. nnt saya kena tnya awk lah apa yg best di sana. sbb dlm kepala ni ada plan nk ke sana.

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...bestnya nak juga pergi tapi x berkesempatan lg...:)

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...bestnya kalau dpt booking kan...;)

inche hlovate said...

owh ni la ae yg hery pegi bru2 ni tu?