Thursday, February 23, 2012

SALE AIRASIA



oit2 kalian airasia ade wat sale lagi korang dh tgk ker?serendah rm20 ja tau yg mana xsempat nak booking cm aku last week tuh ni ada peluang korang nak booking kembali.aku pun nak booking gak tp xtau nak p mna dah..haha...last week punya 2x pegi png n sarawak murah kan kaut ja sebanyak mna boleh.haha...kalau korang nak booking just tekan nih AIRASIA ada lagi 400.000 seats tau kalo korang nak jelajah memna korang nak pegi.aku ngn mbr2 aku dah booking tuk vacation kat sarawak dah nk tgk last week pnya KLIK NI

dah tgk?haaa ape tggu lagi cepat2 tempah sekarang..hehe

4 comments:

Pezol Stylez said...

bagi percuma kan best...haha

hairy said...

@PEZOL:xkan ada bnda dlm dunia ni free skrg nih..aaha

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...air asia ni mmg suka buat promosi mcm ni kan...;)

inche hlovate said...

selmat dah pun keychain sarawak sya dapt hihi