Thursday, February 23, 2012

TWITTER HAZWANHAIRY

Halow3... twitter?dah lma kan org gunakan twitter nih cuma aku ja lembab sikit maklumlah buta it kan so ketinggalan zaman lah sikit bab2 gini..haaa xpa2 plan2 kayuh lah kan xkan lah seseorang tuh leh berjaya kalo x bermula dri bawah kan...gitu jawapan dia sgt mndalam..laman twitter nih baru ja aku wat 2 ari lepas tarikh 20/2/2012 jam 4.40 ptg lebih kurang lah tergerak hati nak wat bnda ni mana nak tau leh promote blog lagi kan..yg sedihnya susah sgt nak cari folowers gigih kan?mcm mna erk?korang ade cara camna nak cari folowers x.
korang yg bca entry aku ni ringan2 lah jari tuh KLIK NI MY TWITTER HAZWAN HAIRY nnti aku folow korang balik ea...terima kasih lah sbb sudi baca blog aku nih tanpa korang blog aku ni xkan pergi jauh..jauh ker?hahaha..

p/s: aku suka sgt tgk patung burung twitter nih cute..haha

6 comments:

Pezol Stylez said...

tu dia..sakan promote twitter na..terbaekkkk!!

hairy said...

@pezol:mestilah...kena ade usaha gini tau malu2 letak tepi sat..haha

fnd said...

aku punya twitter dah terbengkalai...yg rajin bersosial okey lah ye tak

Alieza Dayasari said...

saya paling tak pandai guna twitter. haaaaaaaaa

Si Matatajam said...

Apa crita la twitter akak. Dah bersawang agaknya...

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy....bestnya ada akaun twitter mama punyer ntah mcm mana agaknya...)