Saturday, February 18, 2012

BFF VACATION CHERATING PART 5















Part 5! entry ni just nak selit2 pic masa jejlan kat pantai mok nik..betul ka tak ek pantai nih? sempat juga lah kami jalan2 kemaman malumlah dekat ngn cherating kan...singgah kejap makan2 pe kat stu...then ni lah pic2 yg sempat nak pose..opss!!haha...


 
over x kami?haha....sory gambar x berapa nak elok xpadai nak edit2 main letak ja original pnya..ngee

3 comments:

maszull said...

assalamualaikum hairy...wah !! seronoknya bercuti yer...:)

NAL said...

wah..best betul...NAL ada plan jugak dgn kawan2 tapi masing2 busy..

farhana said...

Waaaaa ! :D