Friday, February 24, 2012

anniversary blog yg PERTAMA

assalamualaikum

sedar x sedar blog aku dah hampir setahun hari nih cepatnya masa berlalu kan..dulu masa awal2 aku tergerak hati nak buat blog sebab aku saja nk isi masa lapang ja sebab terlalu bosan lah then sebab lain aku time tuh aku kecewa sbb tuh mula2 entry aku ke arah jiwang..ouchh! geli sgt kan kelakar gila..haha...tapi sekarang ni blog aku boleh lah kan ade juga orang follow walaupun xramai mna terima kasih tuk folowers aku ea sbb sudi baca blog aku nih..

kalo lah korang perasan kan blog aku ni masa awal2 xde lah tiap2 hari post entry sebulan tu ada entry then ada yg xde yang aku stat berblogging ni masa bulan 10 masa bulan tu lah entry aku sebanyak 36.
dalam masa tuh bulan 10 lah aku start tahu tentang NUFFNANG n CHURP2 nih oleh seorang blogger femes iaitu PEZOL STYLEZ dia lah yang banyak tolong aku dalam berblogging nih sbbnya aku nih xde lah pandai sgt..

ni lah senarai entry dri aku start buat blog klo korang xcya nanti cheak balik tgk betul x
2011
FEBUARI : 3 ENTRY
MAC        : 4 ENTRY
APRIL      : ENTRY XDE LANGSUNG
MAY        : 1 ENTRY
JUN          : ENTRY XDE LANGSUNG
JULAI       : ENTRY XDE LANGSUNG
OGOS       : 8 ENTRY
SEPTEMBER  : 6 ENTRY
OKTOBER     : 36 ENTRY
NOVEMBER  : 20 ENTRY
DISEMBER    : 30 ENTRY

korang nampak kan?nampak sgt dlu aku x minat sgtt dalam dunia blog nih tapi sekarang segalanya telah berubah..
tanpa sokongan korang blog aku skrang mesti down terima kasih...

so aku nak wat CONTEST pasal blog aku nih boleh kan?
ade hadiah juga lah aku nak bg walaupun x seberapa..

HADIAH
1. PERTAMA : RM20 TOPUP
2. KEDUA      : RM15 TOPUP
3. KETIGA     : RM10 TOPUP 
4. KEEMPAT : RM5 TOPUP

tggu next entry kejap lagi ea kalau nak join..hee

6 comments:

MaYa MustWany said...

happy birthdy blog zul
happy birthday blog zul..
happy birthday blog zul yg pertama..
happy birthday blog zul.

ok off light.hahahah

MawardiYunus said...

tahniah..heheheh

maszull said...

assalamualaikum hairy...dah setehun rupa2nya yer...hepi anniversery yer...:)

Si Matatajam said...

Ruginya tak dapat join.. Akak blom jd blogger lagi masa ni...

Niswatus Solikah Samik said...

The 1st Anniversary... :)

inche hlovate said...

hepy anniversary..rase2 nya kan blog kita sebaya..berbesan jom! eh