Friday, February 24, 2012

CONTEST 1ST ANNIVERSARY BLOG LIKU-LIKU KEHIDUPAN


Assalamualaikum..
hai korang seperti yg aku janjikan entry tdi KLIK NI kalau nak tau sejarah blog aku yg suam2 kuku nih bhwa aku teringin nak wat CONTEST tuk 1st anniversary blog so marilah lah join walaupun blog aku ni xde lah femes hope korang sudi ea..


SYARAT-SYARAT

1. Anda klik follow blog liku-liku kehidupan nih terlebih dahulu (tiada paksaan lebih afdal klo follow) 
3. Letak header seperti di atas
4. tajuk "CONTEST 1ST ANNIVERSARY BLOG LIKU-LIKU KEHIDUPAN"

SYARAT-SYARAT SAMPINGAN
1. Anda follow my twitter HazwanHairy or facebook LIKE ( jika ada bukan paksaan tp tuk kembangkan)

Untuk contest ni apa yang saya nak anda buat adalah :
1. Bagi 1 cadangan penambahbaikan/komen anda mengenai blog liku-liku kehidupan .
2. Berikan "TAGLINE" anda yang sesuai untuk blog ini..
3. Post link anda pada entry ini.
4. Kalau boleh war2 kan kepada rakan2 blogger anda yang lain.

pemenang akan di kira berdasarkan "tagline" yg kretif.
"tagline" pemenang akan digunakan didalam header...

HADIAH
1. PERTAMA : RM20 TOPUP
2. KEDUA      : RM15 TOPUP
3. KETIGA     : RM10 TOPUP
4. KEEMPAT : RM5 TOPUP

sponser by BOX CREATIVE
*like lah juga page ni nnti korang leh mintak sponser cm aku..hehe
blog yg tidak berjaya akan di listkan untuk tatapan umum
tarikah tutup penyertaan adalah 5/3/2012
hadiah akan diberikan melalui email.
keputusan adalah muktamad
blog akan dinilai oleh penaja.
selamat mencuba
terima kasih...

p/s: sory kalau cara2 contest ni x menepati sbbnya aku pun tgk2 dri blogger yg byk pengalaman wat contest..lgpun ni 1st contest aku nak cuba..hehe

22 comments:

^_^ Zaza Nur Iman said...

tkash jemput..tp zaza xsempat join..jp lg kakak nk gn laptop pula..bila trikh last

noorniey Azman said...

http://noorniey.blogspot.com/2012/02/contest-1st-anniversary-blog-liku-liku.html

wink wink.noni join contest neh :)tengs sebab invite yerr~~

noorniey Azman said...

http://noorniey.blogspot.com/2012/02/contest-1st-anniversary-blog-liku-liku.html

im in :)

muiz aL said...

Good try bro! Aku pon teringin nak buat contest jugak lah walaupon blog aku tu takde orang baca.. Hihi

http://notadijari.blogspot.com/

ctk said...

ct mao join...nk topup tuuu..haha

http://jomjoinctk.blogspot.com/2012/02/contest-1st-anniversary-blog-liku-liku.html

MaYa MustWany said...

http://mustwaniekl.blogspot.com/2012/02/contest-1st-anniversary-blog-liku-liku.html

ok mas dah setel.

Misshy Innz said...

here's mine ;)

http://innzninety.blogspot.com/2012/02/contest-1st-anniversary-blog-liku-liku.html

Putry said...

putry join http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/2012/02/contest-1st-anniversary-blog-liku-liku.html

Cik Rose Cute said...

join...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/02/contest-1st-anniversary-blog-liku-liku.html

Nelumbo Nabilah said...

join jugak

http://nelumbonabilah.blogspot.com/2012/02/contest-1st-anniversary-blog-liku-liku.html

^o^...Cek pipah L!fe Story said...

oke..done!Jemput bace ye..

http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2012/02/contest-1st-anniversary-blog-liku-liku.html

Pezol Stylez said...

harap2 ley menang topup rm20 tuh..hahaha

http://pezolstylez.blogspot.com/2012/02/contest-1st-anniversary-blog-liku-liku.html

nur_za said...

asamalualaikum.seprti dijanji2 kan..tara
http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/02/contest-1st-anniversary-blog-liku-liku.html
harap suka.. =)

azelyusoff said...

joining

http://24-7nay.blogspot.com/2012/03/contest-1st-anniversary-blog-liku-liku.html

Nadratul Syazwana said...

Joined

http://loveyoucontest.blogspot.com/2012/03/contest-1st-anniversary-blog-liku-liku.html

Silent Thinker said...

siap mengarang entry untuk contest awak...=)

http://safiyahezora.blogspot.com/2012/03/contest-1st-anniversary-blog-liku-liku.html

Nida said...

As-salam..

Kak Nida turut sama memeriahkan.. moga-moga ada rezeki... ameeeeeennnn

http://alongnidar.blogspot.com/2012/03/contest-1st-anniversary-blog-liku-liku.html

id follower: Nida
id FB: Along Nida
id twitter: ibumizahazianis

tq:)

Alieza Dayasari said...

waaaa header dulu2 awk... santai nyer.. tepi laut. hmmmm...
borink tu yg terjah2 blog awk entri lama2..

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy....bestnya dpt join segmen kan...:)

Pinky Aina said...

Cintai sungai kita

Anonymous said...

[url=http://directlenderloansonlinedirectly.com/#vbdre]payday loans online[/url] - direct lender payday loans , http://directlenderloansonlinedirectly.com/#hdffg payday loans online

inche hlovate said...

kalo sya nak join boleh lagi tak hery?:P