Saturday, February 18, 2012

BFF VACATION CHERATING PART 6



Part6
Untuk part  ni sebetulnya aku nk selitkan pic time kitaorang mandi manda dalam kolam around kul 930-11 mcm tuh lah xbrpa nak ingt sngat before time 930 tuh sempat lah lepak2 ngn kawan yg singgah sekejap kat resort tuh nk sembang2 kan.dah jumpa kan suma dok sembang2 lah gelak berdekah2 smpai xingt dunia malam pulak tuh tepi hutan lagi..

Kawasan dia sgt2 lah sunyi dgn xde manusia sgt yg pergi bercuti kan maklumlah lpas cuti raya cina.haha! dh seronok kan ape pn dah xpikir time tuh..so entry part 6 pasal mandi kolam tuh terpksa aku hold sekejap sbb nya???? nevermine mlas nk pikir hahaha..nanti setelah selesai kajian nih baru aku wat entry pasal kolam nih ea..,untuk part 6 nih aku nk selitkan pic2 kitaorang sempat snap masa bersantai2 area cherating aritu....jum!!
 



Amcam korang meriah x tgk bff vacation nih?sgt2 hepy bila dpat berkumpul skali skala nih...ini last part tuk suma pic yg mn smpat letak...waiting part 7 ea..dlm part 7 aku nak letak pic "objek" apa lah yg ada dlm pic tuh..adkah "bnda itu' or sebaliknya...aku nak korang yg nilai yea bnda tuh....hehe..terima kasih sbb sudi baca blog aku yg xfemes nih...

-next vacation bff at kuching awal bulan 12 tuk 8 orang- jmpa lagi di kisah bff vacation ea..

8 comments:

ZWAN SABRI said...

Mmg meriah.. btw, lawa seyh pic2 suma tu.. ada macam2 aksi pose... :)

Khairiz said...

wah enjoy sakan ye, seronok nampak...dah lama da x picnic tepi pantai

hairy said...

@zwan: heheh meriah sgt2 bila cmni..haha...pic ni kebanyakan set time ja pn...hehe..

hairy said...

@khairiz: hahaha yup!..dah tgk part2 lain? jgn lpa yg last part ok..

Nurfara Hani said...

wow. seronoknye

Pinky Aina said...

Eh ad nampak aina.he* Naik atas bumbung xnmpk he* buat2 nampk

Si Matatajam said...

Bestnya bila Ada BFF yg betoi2 BFF ...Meriahnya depa...

FaFa EhA said...

untung la byk part hahahaha.