Thursday, February 2, 2012

TAX & SERV MELAMPAU..

Assalamualaikum...
ha entry arini nak tayang2 receipt old town semalam kat tsb sungai buloh.tempat tuh baru buka sesapa yg tggl area sungai buloh mesti tau..knp nak tayang receipt ea?haaa tgk tax n serv charge dia mahal kan.mengalahkan makan kat pavilion ja..haha! boleh dptkan minun enrich chocolate okey..alaa bukan aku berkira pn just tgk teruja sgt dia punya tax padahal ayam penyet sebelah dia tax baru 1.00 ja..ngee!

makan untuk 2 orang...hee

jangn lupa makan kat old town dekat tsb sungai buloh ya tempat dia agak selesa..heee

10 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

eh,nape cam mhl sgt ni..amboi2..

hairy said...

nuyui: haha tu lah pasal knp mhal sgt xtau lah..baru ja buka beberpa lot kedai :p

My Name is Mar said...

makan dekat mamak stall je lah brooo...
murah lagi..
kenyang pun, kenyang gak..

hairy said...

@my name: skli skla xpe..hehe

Pezol Stylez said...

Nak makan sini gak hairi...hee

Pezol Stylez said...

Nak makan sini gak hairi...hee

hairy said...

@pezol: meh dtg sni...nnti byr lah tax yg mhai tuh baik mkn kat pavi..haha

Si Matatajam said...

Semua pakat kena tax dah la ni... Harap2 masuk toilet tak kena tax la ek HH..

Nurfara Hani said...

aha! siap highlight lagi tax die tu.

inche hlovate said...

oldtown punya serve charge memg mahe la