Sunday, February 5, 2012

MY GRADUATION DAY :GIFT2


Assalamualaikum..
hai korang alhamdulillah selesai sudah majlis konvokesyen aku hari sabtu lepas dekat PICC PUTRAJAYA walaupan aku x wat entry pasal aku nak convo hehe..segalanya berjalan ngn lancar then mak adik2 suma datang kecuali abah sbb ade keja so xpe ada ganti ngn yg aku anggap abg dalam hidup aku serta kawan2 yg rapat dgn aku..

Sejuta terima kasih ea sudi datang temani berkonvo..hehe...lambat sikit update sbbnya masa balik dri konvo terus g antar mak suma dkt htel area jalan tun abdul rahman sbb nak bawa shopping2 sikit..hehe...okey entry kali ni aku just nak selit dulu GIFT2 yg aku dpat masa ari convo artu..terkejut juga eh dpt bnya ingtnya xde orag nak bg..haha..

Terima kasih sgt2 ea syg korang suma sgt2....pic masa konvo nnti update lmbat sikit sbb xsempat esok mau holiday dekat cherating with my bff..ngee!! tggu tau korang entry2 nih...lets go kita tgk gift yg aku dapat masa convo lepas..tada!!!!!


 apamcm korang byk x?haha..ada 6 gift okeh! ngee


 nak x?ngee
 ni dari mak n adik2 tercinta...hehe..tq mak luv u so much


yang ni dari along...bsar taw tq sgt2 along...terharu..
 yang ni dari dak upm nma dirasiakn(dia xmo dikenali) tq fren
yang ni lak dari secret admire! opsss...famous amos~ tq kawan
haaa lagi satu dri along...macrons! apa bnda nth xmkn lg nnti ak rsa aku gtau ea..

haaa amcm korang?ade yg jeles x?ade yg nak x?ade yg suka x?hahaha....terima kasih tuk mereka2 yg bg gift nih ea aan di simpan baik2 walaupn bunga hidup...sgt2 terharu ngn suma nih sebak jadinya..hehe..
jangn lupa entry seterusnya masa convo yea..but after balik dri holiday tau! 2mggu lpas dah holiday ni nak pegi lagi....hepy holiday korang...
jika suka kasi mcam biasa lah ea..hehee..

5 comments:

anamizu kaito said...

wahhhhh dpt gifts.. eh nyway congrats on yr convo!! cantek2 la gift tu!!





luv,
cik ana

Awie Omar said...

Dah lama folo sini. Menarik jugak blog ni. Keep blogging k!
Jemput la baca entriku ini
http://awieomar.blogspot.com/2011/04/10-perkara-berkaitan-dengan-biru.html

Si Matatajam said...

Bear besaq tu serupa la pulak macam yg akak dapat masa my convo day...

FaFa EhA said...

waaaaaaaaaaa seronoknyeeeeeee ! haahhaha

inche hlovate said...

hery sya nak konvo buln 3 ni..nak macm ni jugak taw haha