Saturday, February 18, 2012

BFF VACATION CHERATING "LEMBAGA PUTIH MENUMPANG DLM PIC"


Untuk part 7 ni aku xde nak cerita pnjang berjela dah sbb part2 yg belkang tuh dah banyak aku cerita pasal percutiaan kami yg best + seram.. Aku ade bgtau nak letak pic yg ada "sesuatu" dalam tuh kan..So ni lah pic yg amik masa kitaog mandi dlm kolam tnpa mempedulikan kawsan sekitar.korang tgk dlm bulatan merah yg aku bulatkan tuh bnda ape erk..hehe

 

..
So korang rasa ape ea cer bg komen jap?hehehe.suspen x?hehe..share lah ea...sekian saja entry pasal percutiaan kami yg penuh bermakna nih...jumpa kembali di kuching sarawak...

9 comments:

sabry oppa said...

singgah sini bace entry....

wow! blog yg superb !

entry yang sangat cool~~

i follow you...

follow me back !

http://shaberry92.blogspot.com/ ( blog kpop)

http://sabryoppa.blogspot.com/ ( personal blog)

kalau boleh follow lah 22...

hehehehehe ^_^

nice to meet you...

selamat berblogging...

dan Maju Jaye....

MaYa MustWany said...

tak nampak pe2 pun..

MaYa MustWany said...

ok,dh bukak tab,cerahkn n zoom kn..pic pertama baru nampak.pic kedua xnmpak.hihihi

Hans said...

nampak macam maya karin je dekat belakang tu..hehehe

hairy said...

@hans:hahaha lbh kurang lh..nk join skli kot

Nurfara Hani said...

betol ke ni hery? serious seram

Si Matatajam said...

Ishkkk jgn la wat suspen akak je ko ni hairy...

FaFa EhA said...

tak nmpk ponnnnnnnnnnnnnnn !

QasehnyaRania said...

tak da apa pon

singgah sini dari blog myra ;D