Friday, June 28, 2013

PEMBEKAL POPIA NESTUM UNTUK RAYA



Kami IH Empayar Ent merupakan pembekal popia nestum @ batang buruk sabah di seluruh Malaysia.
Kepada korang yang berminat nak buat Tempahan Batang Buruk Sabah atau Popia Nestum secara borong ataupun individu  boleh segera dapatkan dari IH Empayar

Tempahan untuk hari raya sudah pun di buka, dengan menawarkan harga yang sangat berpatutan dan rasanya yang sangat menyelerakan asli resepi daripada Sabah.

Boleh hubungi no di bawah dan diatas
017-5945084
012-9047287 
link FB LIKEIH EMPAYAR



PEMBEKAL POPIA NESTUM

Lokasi pengedar : Sg Buloh / Damansara / Penang ( Bukit Mertajam ) / Kulai / Johor Bahru / Putrajaya  / Sabak Bernam / Sg Petani / Lembah Klang, Rawang, Terengganu

Harga : Terdapat 3 jenis bekas / Balang
RM 10 , RM 15 , RM20 

Harga Borong korang boleh PM no di atas harga menarik menanti anda..

Jika ada yang berminat nak jadi pengedar boleh segera hubungi no di atas , agen diperlukan tanpa sebarang modal untuk syarat-syarat boleh PM sekarang..


27 comments:

kisah Si Dairy said...

xsabar nak test dlu...:)

Vee Lea said...

Sarawak dah dekat ehhh :D

Vee Lea said...

I mean ramadhan dah dekat. Oh my, cmne leh tertaip Sarawak. Hahaha. -.-

Aku Penghibur said...

murah, nie boleh promote pada kawan kawan nie

Dianaa said...

rasa macam nak order je :p

Nao Mei said...

Nampak sedap je popia nie..hihi

Mira Adzlia said...

wah.....siap bole jd pengedar nih..hihi

Kesuma Angsana said...

yang ini mmg sedap sgt hehehe

Mia Kassim said...

Ni kalau satu orang makan pun boleh habis teruss...

potia casadelarossa said...

atang buruk aku suka... buruk2 pun sedap...

Remy hazza said...

all the best hairy...semoga success.......kalau abg remy...rasanya taksampai raya dah habis.....he3

ayut said...

popia nestum ni ayut suke.tak semanis popia susu... :)

Cik Nur™ said...

nice info...
ni kalau mkn tgk tv mmg xsedar je habis...ihiiihihi

Tinta Lana said...

Salam.

Ada pengedar area putrajaya la.. boleh cuba ni :)

BUNDA a.k.a KN said...

BUNDA BELOM PERNAH RASA LAGI POPIA NESTUM NI..

Zuan said...

puasa dah dekat! yeah

^^eKaTiKaH^^ said...

Popiah Nestum? sedapnyeeee :D

Sue-Rya Qistina said...

meh akak nak try test dulu. cuma yg merunsingkan akak bila dah standby mode nak bersalin je ni. huhuhu. x pernah lg rasa

boni kacak said...

batang buruk. sedap tu kuih ni..

Kesuma Angsana said...

singgah jgk & nak wish selamat menjalani ibadah puasa dan mudah2an amalan kita diterima Allah swt hendaknyer !

Yana Sakura said...

nak3..sodap neh..hehe..nnt kita PM.. =) InsyaAllah..

Shida Radzuan said...

duit raya nih :)

Bahrain Ramlan said...

tgk macam sedap je....gluprr

NAL said...

Asalamualaikum..
Akhirnya dapat jugak bw blog ni. Salam Ramadhan NAL ucapkan.

p/s : sedap nie..

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...mcm sedap jer kalau dpt rasa kan best...:)

Si Matatajam said...

Nampak sedap la popia Nestum tu..

NURSHAMILA HASBOLLAH said...

ala bang, dah lama tak online. bla cari blek post yg kad raya tu dh xjmp. huhu cmna?