Tuesday, June 11, 2013

KEYWORD BAJU JDT POPULAR MINGGU LEPAS


Hari ni nak share sedikit keyword popular minggu lepas dekat blog hazwanhairy.com ni. Blog yang kian di mamah usang ni tapi keyword agak menjadi-jadi . haha...Alhamdulillah lah keyword nak kata tinggi sangat tu tak de la tp sentiasa ada juga orang tekan-tekan blog aku dekat google ea..

KEYWORD POPULAR
Nampak tak permainan di situ? walaupun busy tetap orang berjalan-jalan santai di blog aku ea. seronok nak habaq hampa weh walaupun blog aku ni tak femes. Maklumlah blog personal ja lepas tu selit-selit iklan bisnes ko rasa ada orang suka ke? yang penting aku selesa ngan apa aku buat abaikan suara-suara yang kedengaran di sana-sana janji tak copy paste!! ahaks..

Kereta sewa kuching murah ni selalu sangat ada orang search tau tak henti-henti dari bulan 12 hari tu aku g bercuti dekat Kuching Sarawak, nampak kan keyword tu menjadi...

Yang terbaru ni pasal baju kelab penyokong JDT , sapa cakap orang tak baca entry aku kalau aku buat iklan??ni buktinya ea yang ramai penyokong JDT ni kelik-kelik maklumat pasal JDT sooooo!!!

Apa yang penting dalam blog ni ikhlas sudah lah, Biarlah rezeki tu sedikit dulu lama kelamaan akan terlihat hasilnya...Sekian terima kasih! 







18 comments:

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...mama dah tentu sokong JDT nyer....hehehehee...;)

heirizalieyana said...

thniahh

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wahhhh blogger yg mantop ni! hehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

keyword meletopla ea..hihi

fyna said...

bagus2.. hebat nih ^_^

boni kacak said...

blog personal memang agak susah nak bertapak. tapi, kita lebih mampu bertahan jika kena dengan caranya :)

Kisah Si Dairy said...

bagus keyword tu...JDT..hehehe

^^eKaTiKaH^^ said...

pehh, keyword dye. hehe

Nao Mei said...

Tahniah...
betol tu dik yang penting niat kita ikhlas...tak copy & paste...biarpun entri siput sedut cam belog cik akak tu....tapi kepuasan tetap mantap....hihi....

GA GreenArtwork said...

mantap sehh....

My recent post : Tips Menyusun Atur Blog Anda

diana said...

entry iklan pun boleh jalan pe..akak buat entry iklan mesti dapat pageview ratus2 la jugak..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaaaaa baik punya.........

muja said...

tak lama lagi keyword tshirt penyokong kelate pulak kan? hehe,, gomo kelate gomo!!! :D :P

Dianaa said...

makin maju lah bisnes lepas ni, ramai cari baju kat HH ;p

Aku Penghibur said...

setuju dengan bro!!! sama kita.. blogger tak femes.. janji kita buat dapat kepuasan..acik penyokong jdt !!

Cik Nur™ said...

ramai yg cari baju ni kan..
tak lama lagi dah nak mula perlawanan tu...

Remy hazza said...

yang penting blog hairy sentiasa dicari cari....

Cik Fie said...

tahniah :)