Monday, July 15, 2013

PELUANG BUAT DUIT UNTUK BLOGGER


Assalamualaikum. Untuk memulakan entry aku ni aku nak wish 'Selamat berpuasa' untuk korang reader, followers yang setia dengan blog aku ni walaupun aku sekarang dah jarang online oleh sebab kekangan masa dan projek raya..hehe

Setelah lebih kurang 2 minggu lebih tak ada entry, tak online blog jadi arini aku nak story sikit kenapa aku hilang dari blog ni. Bukan hilang sebenarnya aku ada ja dekat sini tp tak mampu tuk pegang laptop ja..hehe..

Bck to entry, Peluang buat duit untuk blogger?apa yang aku maksudkan tu?meh sini aku terangkan...Untuk bulan Ramdhan ni start semiggu sebelum puasa aku ada buat entry pasal Popia Nestum Kan? jadi tu lah sebabnya aku busy tak sempat nak berblogging kiranya "projek raya".

Untuk bulan ramadhan until raya ni aku, along, untie n my frend n staff ada buat tempahan popia nestum untuk mereka yang berminat nak oder serta untuk pembekal yang nak beli secara borong. alhamdulillah setakat hari ni kami dah pun dapat tempahan mencecah 400 balang. Rezeki di bulan ramadhan untuk tahun ni syukur sangat-sangat.

Sekarang aku nak bagi peluang dekat blogger yang mana berminat nak tambah duit raya anda dengan jadi pengedar popia nestum ni, tak perlu modal sedikit pun malah anda boleh dapat pulangan lagi masyuk dri kami if korng bijak dalam berniaga ni. Kalau yang betul-betul berminat blh PM aku then aku bagi harga.Byangkan klo keuntungan korang leh dpt rm5-rm10 ( harga kami ) then rm10-rm15 ( harga korang) mengikut kuantiti dan terma.Tanpa korang bersush payah nak hasilkan popia just cari oder.

Bukan apa korang kan ada blog( boleh buat entry), fb dan kawan ramai jadi korang manfaatkan lah semua kelebihan yang korang ada tu,grab peluang yang ada korang tak kan nyesal tau klo korang manfaatkan semua tu..Sekadar untuk bantu ja yng mana berminat, klo tak korang baca ja lah ni ea..

Insyallah lepas raya di bulan-bulan biasa kami akan terus pasrkan popia nestum di opis-opis .Jadi kepad korang yang kerja opis tu apa lagi jum lah tambah pendapatan korang..anda bijak anda berjaya..gituh!!haha

 PM ak segera!!...
hazwan943@yahoo.com.my
or fbb aku ----> MOHAMMAD ZULHAIRY ||

 

21 comments:

Nao Mei said...

singgah malam dik :)

Adhie Sunan Saifuddin said...

menarik jer bunyi nyer...kalau dari Sarawak leh join ker (^_^)

Nurul Hidayah said...

kalau nak order, taknak jadi pengedar boleh? hee

#tahu dah lambat.

boni kacak said...

owh.. menarik ni bro.. hehehehe

Syuhada Salleh said...

mcm bminat..dah emel ye..hehe

Kisah Si Dairy said...

bila dapat rasa tester nie...

diana said...

dapat la kamu bagi duit raya kat akak banyak sikit tahun ni..kan??eh!!hahaha

Kesuma Angsana said...

wah menarik ni !

CikNana said...

bg bah gambr popia nstum tu..:)

Bahrain Ramlan said...

Nak Kad raya
Bahrain Bin Ramlan
TRC 6, Jln Parit Jusoh, Kg Telok Rimba, 84400 Sungai Mati, Muar, Johor.

Bahrain Ramlan said...

all the best dalam berniaga..
semoga diperluaskan rezeki. AMIN~

Cinta hazanis said...

menarik.:)

Ahmad Zarif said...

menarik bunyinyer..

Norliza Ab Ghani said...

tunggu sampai seru tuk jadi pengedar mungkin.hihih

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://outbounddimalang.com/

SembuhBatuKarang said...

Hilangkan derita sakit batu karang dengan ubat yang diimport khas dari Vietnam. Kini boleh didapati di Malaysia. Layari laman saya untuk maklumat lanjut.

Si Matatajam said...

Dasatnya tempahan..murah rezeki Hery...

Dkna Abza said...

fuh! fuh! fuh! harap dapat rasa popia nestum free minggu depan..x dapat 1 balang pon tak per asal dapat 1 genggam tangan dah cuku heheheee

rabiatul adawiyah said...

dalam tu ade nestum ya..kina tak makan pulak..hehe..
macam menarik ja tawaran nie..:)

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...semoga berjaya dalam apa jua bidang yg diceburi...;)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

wow... minat juga.. tp rasanya mcm dh terlewat baca netri ni. aduhai...