Saturday, June 15, 2013

RHB DEBIT MASS USAGE & KAKAO TALK CAMPAIGN BUFFERED EARNING


Rhb debit mass usage & kakao talk campaign adalah buffered earning terbaru untuk blog aku ni. Dah lama gila tak buat entry pasal BE dari nuffnang tetiba rindu plak nak ucap jutaan terima kasih banyak-banyak dekat nuffnang bagi peluang dekat aku merasa BE tak henti-henti.


Maaflah en nuffnang sebab tak sempat nak promote BE sebelum-sebelum ni,nasib lah pihak nuffnang tak merajuk..haha..Nilai yang aku dapat ni tak lah besar mana tapi bersyukur lah juga sikit-sikit lama-lama jadi bukit kan..

Ikutkan nak terangkan serba sedikit mengenai CPUV ni tapi takut macam salah maklumat plak so tak berani lah nak create entry..haha..Yang aku tau sangat cuma Kakao Talk yang sekarang ni sofware popular dekat smartphone anda. Kalau korang nak tahu lebih lanjut nampak iklan tu tekan lah tengok dapat juga sumbang beberapa sen kat aku kan..

Sama macam wechat , line , viber benda alah ni so kalau berminat korang install lah ea..Kakao Talk lah bersama yuna dan band korea tu apa nama ntah aku tak amik port pasal korea..haha..

Bercakap pasal nuffnang ni ramai yang suruh aku cuba innity dan komli yang boleh di katakan masyuk bagi dorang yang dah cuba tapi aku belum bersedia lagi nak cuba masih setia dengan nuffnang ..see nuffnang nampak kan aku sayang kau lebih?tak menduakan u okeh!! haha

Okeh kepada korang yang nak tips-tips nak dapatkan BE dari nuffnang ni boleh lah try cuba tips dari aku ni hope korang leh dapat juga ..Klik -----> TIPS DAPATKAN BE NUFFNANG





11 comments:

Nao Mei said...

susah betol nak dapat CPUV tu dik...huhu...cik akak masih kosong...hahaha...:)

Umie Artoqiemie said...

rezeki wo

Dianaa said...

dah lama tak dapat BE. btw tahniah :D
murah rezeki HH

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah..rezeki =)

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...wah rezeki juga ni walaupun sedikitkan....:)

p/s boleh apa salahnya mai la datang rumah mama...boleh gi Legoland juga nanti...:)

Cik Nur™ said...

tahniah...!

kakao tu belumm install lagi..
huhuh

Shazillah Sani said...

tahniah yer...shaila xpernah dapat be lagi...hihihi..^^

Aku Penghibur said...

wahhh bestnya still dapat BE ,,,

Remy hazza said...

alhamdulillah...rezeki hairy lagi...... byk tu....

Remy hazza said...

alhamdulillah...rezeki hairy lagi...... byk tu....

Cik Fie said...

tahniah :)