Saturday, June 22, 2013

HEPY BIRTHDAY MAMA MASZULL



Selamat hari lahir buat mama maszull, semoga di panjangkan umur, murah rezeki dan bahagia di samping orang yang di sayangi.Semoga kehidupan lebih bahagia di samping suami, anak-anak, menantu dan awisy yg comel tu..

Baru-baru ni birthday saya mama maszull ada up entry wish birthday so hari ni giliran saya plak nak wish birthday mama. Korang boleh klik SINI dan SINI ( tahun lepas )

Mama maszull ni blogger yang dah kenal sekitar 2 tahun, ini kali kedua mama wish my birthday sangat terharu okeh! Mama maszull seorang blogger yang tak pernah jemu-jemu masuk blog saya komen, baca dan sebagainya .Dalam kata lain beliau merupakan seorang blogger yang sentiasa keep in touch.

SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN MAMA MASZULL!!

13 comments:

Kisah Si Dairy said...

baru wish birthday mama tadi...hehehe...

Unknown said...

Happy birthday juga

:)

Semoga dimurahkan rezeki


:D

Unknown said...

Selamat ulangtahun kelahiran buat Mama Maszull :)

inche hlovate said...

hapy birthday

Unknown said...

tahniah pada Mama Maszul..happy besday

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...mekacih yer atas kesudian hh membuat n3 ini terharu sesangat hari ini.... masih ada juga insan yang sudi membuatkan entri besday untuk mama thanks yer hazwan hairy...:(

adarain said...

Selamat hari jadi buat mama maszall.:)

Miss N™ said...

HB Mama Maszull

muja said...

hb mama :D

Anisa Anuar said...

happy birthday mama...

Unknown said...

remy dah wish kat mama di fb hari tu...dan sekali lagi kat sini...happy birthday mama.....

Leeza Dayasari said...

SLMT ULANG TAHUN JUGA...

Cik Fie said...

happy birthday :)