Friday, June 14, 2013

SENARAI PEMENANG ANUGERAH BLOKBUSTER 2 2013


Senarai Pemenang Anugerah Blokbuster 2 2013 yang berlangsung di Stadium Tertutup Majlis Perbandaran Johor Bahru pada 15 Jun 2013. 


Anugerah Filem Kelakar Terhebat - Hantu Kapcai
Anugerah Filem Takut Terhebat - Sumpahan Kum-Kum
Anugerah Filem Aksi Terhebat - Hantu Kapcai
Anugerah Watak Pelakon Jahat Terhebat - Sofi Jikan
Anugerah Direktor  Baru Terhebat - Drahma Harun ( adik manja return )
Anugerah Drama Muzikal Terhebat -  Aku Ada, Kau Ada ?
Anugerah Lagu Tema Terhebat - Beginilh Caranya
Anugerah Tuan Direktor Terhebat - Syamsul Yusof ( Bohsia 2- Jalan Kembali )
Anugerah Hero Terhebat - Zizan Razak
Anugerah Heroin Terhebat - Yana Samsudin
Anugerah Hero Baru Terhebat - Izzue Islam
Anugerah Heroin Baru Terhebat - Neelofa
Anugerah Astro First Terhebat - Ombak Rindu
Anugerah Khas PFM - Mejar David Teo
Anugerah Filem Terhebat - Hantu Kapcai

100% aku yang taip ea bukan copy paste bagitau siap-siap penat tau taip sendiri last-last nanti ada orang suka-suka cakap copy paste ! lempang kang baru tau..ahaks

Tahniah untuk semua pemenang.. Sambil tengok sambil online sambil buat entry la ada juga entry yang boleh di publish..hahaha...


15 comments:

Mohd Zuhri said...

tak setuju neelofa menang anugerah heroin terbaru
tpi tk pe ok je'

izzue congrats!!
congratss to all

Cik Nur™ said...

zizan menang bykkan... :)

muja said...

anugerah blockbuster memang jauh lagi best daripada anugerah skrin,, cepat je dia update ye,, esok mencanak la pv ter,, nak copy boleh? hehe :D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Tahniah kpd semua pemenang!

Siti Safiyyah said...

yeay2 izzue menang! :p

Alyn Roslan said...

semalam tengok sekejap jer anugerah ni..sob3

Nao Mei said...

hahhaha...cik akak copy paste mati kena lempang juga...hihi...serius tak nak kopi eh..hahaha....
tahiah untuk pemenang :)

xila xotmy said...

tahniah bobob #eh ;p

MaYa MustWany said...

neelofa menang?hmmm undi sendiri ke?alallalala


hantu kapcai menang? -_-

boring la

Nao Mei said...

jempot join

http://www.akupenghibur.com/2013/06/segmen-review-ke-3-by-akupenghiburcom.html

Remy hazza said...

tak sempat tgk hairy.... sebab remy kat istana budaya masa tu.....

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...tahniah2 pada yg dah berjaya..;)

Kisah Si Dairy said...

tengok sekejap je tuari..

baby comel said...

tengok lubang2 je. rasa mcm tak best je anugerah blokbuster 2012 ni

Cik Fie said...

tahniah :)