Saturday, June 22, 2013

LAST WEEK UNIQUE VIEW 17 RIBU


Hari ni nak kongsi ngan korang sedikit page view dekat blog aku ni. Bukan ada niat apa-apa yea jangan salah faham plak ,aku teruja sebab dah lama tak dapat maintain view macam ni haaa.. Yang dah lama jadi reader blog aku ni mesti tahu yang aku rajin update juga pasal page view blog aku ni dulu-dulu.


Semenjak ni ja aku dah agak kurang update oleh sebab kekangan masa, masa tak berapa nak mengizinkan aku update blog macam dulu. Yang atas view minggu lepas punya time aku update hari-hari tu, pasal baju lah, pasal JDT lah , pasal produk lah dan sebagainya.Nampak kan menjadi okeh!

Dah lama tak dapat view macam ni tau sekali update ja ramai juga yang masuk-masuk blog aku ea. So lepas ni nak kena update sehari sekali lah kot baru leh mantain view ni. Yang pasti kena wat entry yang boleh buat orang teruja dan orang cari-cari dekat google penting tu kalau dah step betul tak payah update pun view boleh banyak okeh..

Terima kasih tak terhingga dekat korang yang sudi baca entry dalam blog aku ni, apa yang aku boleh kongsi aku kongsi lah ea sebagai panduan korang juga. Kadang-kadang apa yang aku tulis ada juga "mesej" kat korang..ada ke? hahaha...

Nanti aku BW korang macam dulu ea malam-malam boleh lah update sekarang dah busy sikit then alhamdulillah dah ada shop online masih dalam proses lagi nanti aku update shop tu okeh..Meh support semua.

So korang yang awesome tu meh lah like shop aku ni , shopping online fashion-fashion shoes men women dan macam-macam lah nak tengok klik SINI or -----> PENELOPE_STORE
or terus cari dekat Instagram ---> PENELOPE_STORE



Notakaki hazwanhairy: Terima kasih kat korang yang wish birthday dekat blog, fb, wechat, instagram, whatsapps dan semua-semua lah..Nanti yang mana buat entry, buat birthday card saya akn review blog korang..terima kasih again sangat terharu!!


29 comments:

hafiz hafizol said...

x approve pun we-chat kite kan ? :(

muja said...

orang nak tah yang part tapiii tu,, grrrr,, err,, bila bday hery,, happy birthday,, hehe, sorry lambat :P

Umie Artoqiemie said...

terbaik. ramai gila viewers.

Kisah Si Dairy said...

jenjalan sni..blog dah banyak sarang nie..pi kemas ape yg patut...hehe

Cik Cammy Lia said...

ble r nak capai cmtu gak..hahaha

Sue-Rya Qistina said...

tahniah herry! satu pencapaian yg menarik ni. hehehe :)

adzairdawati makdara said...

wahhhh congrats :)

Anis Athia said...

Happy belated birthday herry :) anis pun baru nak mula buat bisnes online.. Jemput la singgah ek ^_^

Kesuma Angsana said...

wah mmg hebat tu tahniah !

Dianaa said...

banyak nyeee :D

Maisarah Azmi said...

happy belated birthday... huhu..tetap maintain ye walaupun jarang update

Mimie Najib said...

tahniah..hebatlah hazwan ni..tak semua orang boleh dapat mcm tu.. =)

Nao Mei said...

Wah hebat lah dik...pageview yang sentap dan menarik mata cik akak untuk melihat..hihi...cik akak dapat pageview...ratus je..hihi...:)

Aku Penghibur said...

alhmadulilah

Innanie | Ariffin said...

pehhhh kencang lah!!! tahniah and keep it up :)

Dkna Abza said...

pergh!! apa yang dorang search kat sini yea..*glamor :P

Si Matatajam said...

Dasatnya UV blog ni..tahniah dik

diana said...

wah..bestnya..akak pun dah lama tak dapat gini..dah setahun dok tercorot je..nak dapat gini kena tunggu setahun duua lagi la..tu pun kalau rajin..ekekek

boni kacak said...

memang dasyatlah traffik ko bro..hehehe

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy....wah bestnya...;)

Fendy said...

keep it up bro...

Niswatus Solikah Samik said...

hairy, kalau nak wish befday tu sekarang tak apa kan? hehe.. happy belated befday hairy! may Allah ease u and bless u always.. :)

Cik Nur™ said...

17 ribu..??
mantop tuuuu...!

Mia Liana said...

faham... kan sibuk...

inche hlovate said...

tahniah2..

Remy hazza said...

tahniah hairy........
blog hairy sumber inspirasi abg remy......

Remy hazza said...

tahniah hairy........
blog hairy sumber inspirasi abg remy......

Leeza dayasari [santai leeza] said...

MASYUK....

Cik Fie said...

byknya UV :)