Monday, June 3, 2013

NASI LEMAK AYAM WARUNG WAK KENTUT


Nasi lemak ayam warung wak kentut itulah nama Warung nasi lemak yang sangat terkenal di Bandar Kulai. Pelik kan nama warung ni tapi sepelik-pelik namanya, kedai ni jadi tarikan kepada penduduk di Kulai dan sekitar Kulai.

NASI LEMAK AYAM WARUNG WAK KENTUT
Dah makan setengah oleh sebab tak tahan tengok ayam dia baru terpikir yang aku ni ada blog rupanya jadi untuk bebelan dalam blog snap lah juga tuk kongsi ngan korang semua betapa sedapnya nasi lemak ni.

Dari mana datangnya nama tu aku pun tak tahu lah kena tanya owner kedai lah kot agaknya owner dia. Weekend lepas aku pergi jalan-jalan dekat Felda Inas Kulai so tempat yang aku di bawa makan ni . Ternyata sangat ramai okeh orang yang datang makan dekat sini. 
NASI LEWAK WARUNG WAK KENTUT , KULAI
Sekitar pukul 6 petang dah penuh meja makan ni ada bukan melayu saja tau yang datang makan sini cina pun ramai nampak kan betapa hebatnya nasi lemak dekat sini. Nasi lemak dan ayam goreng panas sajian utama dia harga RM4 saja dan air apa pun dekat gerai ni RM1 tak kira lah korang amik air mahal ka x kecuali air buah tak de dekat sini.


So kepada korang yang pergi dekat Kulai ni perlu cuba tau Nasi Lemak dekat Warung Wak Kentut ni pasti korang akan rasa nak makan lagi..Pelik itu menjanjikan yang terbaik! unikkk....Jangan risau anda semua tak kan kentut kalau lepas makan..hahahahaha...

29 comments:

fardiyah said...

wah sedapnye >_< xde bau kentut kan kat situ..:P

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...wah!!! ada juga nama kedai mcm tu tapi mama x pernah dengar lagi...:)

khairil said...

pelik gila nama warung ni, haha. tp boleh tahan murah jugak harga dia.

Cik Nur™ said...

kompem ke tak akan kentut lepas mkn..hehehe...

nak cuba jauh sangatlahh..
kalau org mengandung tgk ni, kena cari jugaklah..hihi

mmmg nampak sedaplah nasi lemak tu

Emi Amira said...

macam mana la dia boleh dpt idea nama tu

Orga said...

air singgit? biaq betoi hery...kena terjah lah kalau ke kulai nanti, hehe...

nuha ahmad said...

sye memg brcadang nak makan nasi lemak for this morning. nampak pulak entry ni ishh telan air liur huhu

Aina Sofea said...

haha . wak kentut xD

Aku Penghibur said...

nama itu sungguh unik...!!! hehehehe naseb lepas makan tak terkentut.. wahh dekat jer gn kampung.. boleh pergi nie

Dkna Abza said...

mesti sedap kan nasik lemaknya..

KorN said...

aku rase sblum dia serve, di kentut dlu agak nya

Kesuma Angsana said...

nama warung dier tu hehehe!

Sally Samsaiman said...

homayyyy ! ni mmg pelik!! :P

Syazana Zainn said...

amboi kentut namanya hihihi

Khairul Zamri said...

nama pelik tapi sedap nanti nak singgah jugak la

^^eKaTiKaH^^ said...

kentut? ohh man. hehe

Budak Kampung said...

murahla..mcm nasi ekonomi la.konsep mcm mkn kat kenduri kwin je

Sue-Rya Qistina said...

nampak sedap je nasinya. murah pulak tu. nama gerai sgt unik kot sbb tu ramai yg datang :)

Azza Afdzal said...

wak kentut??? hahaha....btw dh lama azza tak datang sini...bz sangat2 ngan keje....

noorhaidaz eyda said...

dh lama tak ke Johor.. nnt kalau g nk try la... hehehe...

Tinta Lana said...

Salam.

Tapi ak yakin ko terkentot2 pas makan nsi lemak ni kan hery?hahahah

fyna said...

nyum..nyum.. mesti sedapkan ^_^

inche hlovate said...

Jauh bangat deh...

Dianaa said...

macam pelik je nama kedai tu. haha

Kisah Si Dairy said...

xkisah la nama ape pun..jadi sedap gerenti ramai orang kan..

Si Matatajam said...

Nak tergelak pun ada bila tengok nama warung tu..ekekke

LilYofDaPond said...

dah try hari tu masa turun kulai..sedap2..

Cik Fie said...

haha . pelik gila nama warung tu . :P

ajib said...

aku prnh ddk kulai dulu..mmg btl ns lmk dia sdp..bila dah pndh ke ngri lain ni slalu ngidam nk mkn..mgu dpn trn jhr igt nk pekena 2 pggn nih..hehe..