Wednesday, June 12, 2013

BAJU EDISI KHAS FINAL PIALA FA 2013 THE RED WARRIOR


Baju edisi khas final piala FA 2013 The Red Warrior, kepada penyokong the red warrior if nak tambah koleksi baju TRW boleh segera wat tempahan di BOX CREATIVE. Tempahan akan di buka sehingga 16/6/2013 sahaja..


Jadi apa tunggu lagi !!
Untuk harga borong boleh berunding dengan pihak Box creative..
bagi yang nak tempah tshirt kelab penyokong the red warrior tak berkolar ( roundnet ) bolehh rujuk entry dekat SINI

nak tengok lebih banyak design baju kelab penyokong boleh terus klik ----> BOX CREATIVE


14 comments:

Kisah Si Dairy said...

cantik warna merah tu..

Farah Waheda Wahid said...

mesti dapat sambutan ni...he he he...

muja said...

perrggghhh,,,, kalau dah merah terus menawan hati,, hehe

Azza Afdzal said...

hairy buat baju running man la pulak hahahaha...

Nao Mei said...

sweet sekali je....
:)
merah tetap menawan...

S.K.A said...

smart gak :) hrp rmai yg beli

Aku Penghibur said...

cantik warnenya

Seneorita Baharin said...

wahh chantekk laa, tambah2 kaler merah pulak tu..i loikee..hee

Cik Nur™ said...

merah menyala...
cantik.. :)

Bahrain Ramlan said...

nice shirt..
semoga diperluaskan rezekinya..

^^eKaTiKaH^^ said...

pehh, teserlah merahnye tu. hihi :D

diana said...

ada kolar gini baru cantik...:)

man said...

moga berjaya dalam kehidupan bro..

Cik Fie said...

cantiknya baju tu :)