Monday, January 30, 2012

AJL26..

Amcm ngn ajl26 smlm?gempaq kan terbaik lah pesembahan suma artis smlm. Tahniah buat hafiz dinobatkan sbgai juara lagu ke 26 serta vokal terbaik..mmg bolehh dijangka kan dah beliau akan menang sbbnya lagu awan nano pernah menang sebagai lagu terbaik anugerah planet muzik yg berlangsung di singapore pada tahun lepas..
 
Yang tak menang tuh xpe next time cuba lagi.tahniah juga wat alyah,faizal tahir,3 suara..entry ni nak selit "pic copy" dri sumber tv3..yg original xsempat lah balik lwat then bgun keja plak malam jap lagi baru nak update lain...wait ya! lets goo!! meh tgk fesyen nih..hee








ni ja yg sempat copy sbb line kat opis sgt2 teruk.!!sedih betoi..haha

4 comments:

.: iEyLa :. said...

cantiknye nora.. :)

hairy said...

depan2 putik melepak..>_<

kinara kinatara said...

shila amzah.....yuhuuuuu..

inche hlovate said...

yg pic akhir tu shila amzah ke??