Monday, January 9, 2012

IMPIAN MAU JADI BLOGGER MACAM NI.

assalamualaikum kalian...
kat sini tetiber aku rasa cm nak create entry tgk tajuk "hajat dihati" korang pikir ape?
aku scra tiba2 terasa teringin sangat nk wat contest then bg hadiah kat pemenang.ala adiah murah2 je mayb dinner ker,tiket wayang ker, n seangkatan dgn nya lah.boleh juga kenal ngn blogger2 yg kat fb aku yg ala2 xmeletop n di kenali nih...wakakaka..atlease bila jumpa ngn blogger2 lain boleh juga tukar2 pandangan kan?hangout sekali best tuh blh kenal ramai org tapi apekah daya rasa cm takut plak nk wat contest tuh..kalao bab modal xkisah ade lah sikit2 tuh xpn cari penaja ker..*opsss!!! berangan ja lah..hahah...tapi nak wat contest nih kena ada idea juga kan korang yg bijak2 tuh blh ke bg pandangan kalo sudi? hehe
aku berangan lah nk buat contest cm blogger PEN MERAH dan  DANIEL ADIE...HEHE!!


  



pen merah xblh copy pic pulak..hehe

9 comments:

Pezol Stylez said...

wah..buat kontest ek...saye suke saye suke...hihi

Pezol Stylez said...

xnak jd blogger mcm saye ke?? hahaha

hairy said...

pezol:hahaha nak lah msd saya d sni nk buat contest tuh..awk pnh ke wat cntest?opsss..hahaha..bntu kjp boleh?

Misshy Innz said...

nak joinnn ~

DanieL AdiE said...

Wah2..banner blog Daniel Adie ade la..huhuhu..

M said...

kalo xda blog nak join bleh x hehehe

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...satu hari pasti jadi blogger terkenal juga...:)

Haziq Yaacob said...

nak jadi cm diorg jugak ;p

inche hlovate said...

sekrg dah jadi mecm mereka ni kan? femes gitu :)