Thursday, January 12, 2012

BIRTHDAY BABYBOY

 
wahh aku dapat kad jemputan tu ke birthday party lah sgt sweet kad ni.birthday boy alfie yg 1st year..kcik lagi kan dah ade birthday party yg meriah siap jemputan nih xsabar lak aku nak tgk makanan ape yg ade kat birtday party nih..hehe..haaa hebat mama n papa alfie nih..hehe..terima ksih kak ween sbb jemput saya g ahad nih..pasti datang punya lah...siap pakai ikut tema lagi okeh!! tema birthday boy nih kaler hijau n biru so aku akan pilih hijau lah g sana..wait ya!! meh tgk kad jemputan yg comel nih.. 


  

 


amacm?cute x kad jemputan nih?hehe meriah!!

9 comments:

M said...

wahhh untungla baby/bdk2 skrg.. nnt nk wt mcm ni gk lar... tempah kt hairy bleh dpt % kan hehehe :D

Pezol Stylez said...

wahhhhhhhhhhhhh...nak ikot2

hairy said...

jum ramai2 tp nk kna bwa pmpn..haha

hawiz said...

wahh...hihi..

L said...

haha. kenapa plak nk kene bwk pmpn?/ huhu

Jom baca sekejap..=)

http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/melayu-tidak-pernah-bersyukur.html

http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/iman-kita.html

Si Matatajam said...

Ala comeynya dia senyummmm...

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy....selamat hari lahir buat si kecik tu...:)

Nurfara Hani said...

comelnye budak tuh.. untungkan. bru stahun parents diorang dah buatkan bdae party,,

inche hlovate said...

rajin betul mak ayah baby ni