Saturday, January 28, 2012

FAMILY DAY PANGKOR PART 5

assalamulaikum...
hai korang trima kasih sbb view entry part 5 ni plak...kalo lah korang antara follower awl part 1,2,3,4 msti tau jalan crta percutiaan ni kan.hehe..okey xmo cakap bnyak dah entry part 5 ni nak selitkan gambar malam first day kat "puteri bayu beach resort pangkor".malam tuh kitaorang wat simple bbq saja alaa untuk lauk mkan mlm kan so sikit2 dah lah yg mknan td punya pn da lagi kan...so wat lah sate n bakar ayam! sikit pun licin tau abis sbb mndi laut kot masing2 jadi lapar..then sambut birthday adk aku yg ke 2 tuh alang2 kan bawa kek sekali makan ramai2 kat chalet..kalau dh ramai ni meriah sikit suasana ngn bising2 tuh best sgt2 lah...okey jum tgk pic ni!


















simple2 ja kan but tetap gmbira di sisi orang yg kita sayang kan..heee...waiting part 6 ea fren ..

10 comments:

Pezol Stylez said...

hairy bakar satey mcm bomoh jer..haha

hairy said...

pezol:alaa jampi2 skli mls nk bgun..haha

Misshy Innz said...

bersila lagi depan tempat bakar . haha .

hairy said...

misshy:hahaha tahap mls sgt dah ni pnt mndi mnda..ngeee

Si Matatajam said...

Bestkan bila berkumpul ngan family camni...

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy....seronokkn dpt berkumpul bersama2 semuanya..;)

kinara kinatara said...

woooooo....berasap2...huhu..:)

inche hlovate said...

amboi siap ade kek hari jadi tu

Vee Lea said...

Caaaakk! Terlanding kat sini pulak. HAHAHA. Geli hati baca komen kat atas tu. Mcm bomoh je. LOL. Tolong up kan followers Vee guna khidmat santau abg boleh tak? Wakakaka.. Jk :)

QasehnyaRania said...

siap ada bakar2 sate lagi :D
kek tu utk apa..