Saturday, January 28, 2012

FAMILY DAY PANGKOR 2012 PART 7

Assalamualaikum....hai korang terima kasih sbb view aku nya blog nih lagi ea...skrg ni dah masuk part 7 dah nak abis dah cerita2 prcutiaan aku masa tahun baru cina artu..lmbat sikit nak update sbb xbp sihat n bz..ngeee!! tuk part 7 ni nak letak pic masa ronda2 pulau...boleh tahan juga lah ronda2 pulau nih boleh tgk suma padahal dah 5 taun g tempat yg sama..hakhak...
 
Yang bezanya umur lah kan dah besar best sikit jalan2 nih.aritu kitaorg pegi melawat coral island sebelum g snorkeling kat sebelah pulau ni ja..so sempat lah snap beberapa pic..pantai coral island ni cantik air dia jernih n persekitaran dia cm ala2 dok tgh lautan gitu..haha..meh tgk!
 


amacm geng?best x?jum g ramai2 nak..heeee....waiting part2 terakhir ya..

6 comments:

c'axoera ヅ said...

nize pic :)

hairy said...

terima kasih..heee

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...bestnya gi family day la...;)

kinara kinatara said...

woooooo..jerenihnya ayak dia...

inche hlovate said...

ntah bila dpat pi sne

QasehnyaRania said...

sungguh iindah ciptaan-Nya.
rasa tenang je bila mengadap laut