Tuesday, January 31, 2012

IH EMPAYAR PAGE

Assalamualaikum...hai korang entry ni saya nk mintak korang like page fb busines sya boleh?dlm tuh ade kitaorg ade wat penjualan "apam polcadot & cheese tart" hope korang dapat bantu saya luas kan lagi empayar ni...kalo lah dpt pertolongan dri blogger2 hebat okey juga..heheh
meh suma KLIK NI
dlm tu ade page yg mengandungi pic2 seperti berikut...













okey jika anda suka sebarkan la ea..sejuta terima kash dri saya..ngeee

8 comments:

safwanmahzin said...

sape punya ni???=D nicee

hairy said...

@safwan:sya punya page like n support yea...

NAL said...

semoga terus berjaya hairy..nak LIKE2..

Zul n Azizi Boarding Pets said...

Assalamualaikum Hairy...

Cute mute semuanya...rasa takut nak masak sbb terlalu comel lotte...hahahaha :-)

www.mylovely-cats.blogspot.com

Nurfara Hani said...

comel2 polkadot tuh.. perisa ape jek dlmnye?

kinara kinatara said...

huhuhu...:)

comel suka2...:)


dah la tengah lapar nyh..:)

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...kalau mama nak wat majlis kawin nanti boleh la order ngan HH ye... nanti boleh la bagi mama harga yang baik2 punyer...hehehhee...:)

inche hlovate said...

hery bawa ni time gathering nanti taw!!