Friday, January 27, 2012

FAMILY DAY PANGKOR PART 4


assalamualaikum...yeahaa! part 4 sudah....anda sudah baca part 1, part 2 n part 3? kalau x bca sila baca..hehe..entry tuk family day ni aku wat part2 sbb saja nk kongsi pengalaman aku kat pangkor slma 3h2m kat sana..hahaha kalau xnak baca pn xpe xkisah sbb aku wat blog ni pun nak isi masa lapang aku ngn karang benda2 yg aku akan buat sbgai kngan untuk masa akan datang suma ni memory right?hehe...okey teruskan dgn entry part 4 ni ea..kat sini aku nak kongsi gambar2 "hitam" hari pertama yg sempat snap dgn family2 ketika bersantai kat tepi pantai..sgt best kan bila ramai2 pergi bercuti ni dapat juga eratkan hubungan adk beradik suma ni..korang tgk lah betapa gembiranya kami dlm gambar nih.hehe....
bersantai2 tepi pntai main pasir..
tetba jd camnih..ahks
i love pangkor? do u love me?haha
mndi2 ptg tapi air surut daa ombak still kuat.
cntik gambar yg ni...hee
pose jap bakal pengantin nih..opss!
hitam sudah  nih! haha
kelakar yg nih..haha


 bersantai2 feeling2 mat salleh..wakaka
lagi sekali !!!!
bergosip2 lepas penat mandi... :p

xtau nak ckap ape tgk ja la ea...
ayah dan anak..HAHA
gembira ape ea lupa sudaa..hee!!
muahahaha!! senyum ja ok
okey pnat da muka suma dh bertukar lets go balik chalet...

okey dah siap part 4 bersantai2 tepi laut..amcm korang?okey x?pic ori xde edit2 ea..terima kasih ea sbb like..hikhik...seterusnya nak siapkan entry part 5 bbq n birthday...heeee

4 comments:

Pezol Stylez said...

nak baju I LOVE Pangkor tuh!! muahaha

kinara kinatara said...

nak baju 2 boleh...tak aci nyh...huhu...:)


best ke pangkor..ade jugak orang nak suport g sane xp macam malas je..huhu:)

inche hlovate said...

habis la hitam muka masing2

QasehnyaRania said...

wah meriah gayanya ni.berkumpul ramai2 sekali sekala mmg seronok :D

selain mengeratkan silaturahim :D