Friday, November 18, 2011

STADIUM TV3 MALAYSIA VS INDONESIA

Asslamualaikum...
dah bp hari x update blog ni maklum lah tgh bermasalah kan so sgla bnda suma xlh nak wat.
but alhmdulillah dgn berkat doa sumanya sudah settle..yeahhh!!
okey this entry nak tnjuk kemeriaan ketika menyaksikan
perlawan bola sepak antara malaysia vs indonesia dkt "stadium tv3" (lmbt gila aku update) haha
mmg terbaik lah walaupun ujn time tuh ramai juga yg dpt yg istimewanya suma penyampai hot fm ade skali duduk sebaris tgk..fuhh kemain fafau yea sorak gila2..aku ingt g kata2 dia time tgh angin kot kat players mesia bg sokongan kan...
"bukakkkkkkkk3 sana kosong..."hahah
"hey abg kau ingat main futsall ke"
"eee dia ni lambat betul nak lari tension!!!" hahhaah
but mmg hapenning sgt lah time tuh rugi ok kalo xdtg t
gk kat sana xpa kita rakyat mesia doakan saja moga malaysia dpt ke final..yeahhh!!
tahniah wat malaysia..
semangat ok haflday keja! haha

lihat cik fafau n leeya

en kieran sorok2 ape nth..


kemeriahan yg dirasai di stadium tv3
TAHNIAH MALAYSIA!!
MALAYSIA BOLEH!!

5 comments:

NAZRUL AZAT said...

aku keje situ je kot, klau tau jumpe kau dah, ngeee :-)

M said...

meriahnya!!! untungla dok sna... kitaorg kt kdai mamak pun hapening gak... hitam kuning hitam kuning go tiger go go tiger... :D

MaYa MustWany said...

gempak!

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...Malaysia Boleh kan...:)

inche hlovate said...

owh ni time Malaysia meng kan