Wednesday, November 23, 2011

ABPBH KEMBALI


dalam sedar xsedar dah hampir 25 tahun penganjuran anugerah bintang popular berita harian (ABPBH) arini jam 3 petang satu majlis meraikan puncak kegemilangan 25 tahun ABPBH berlangsung di Victorian Room, Holiday Villa Subang Jaya. Majlis akan dihadiri bintang-bintang popular dari tahun 1987, pemenang ABPBH2010 dan artis-artis baru yang pertama kali di calon kan.



p/s: makesure kali ni dpt lg vip tiket..hehe

5 comments:

M said...

nak gk hehehe... xpnh merasa pon bnda2 mcm nie

Pezol Stylez said...

nak satu yer...hihi

MaYa MustWany said...

hope de persembahan macam zamani,rahmat,axl n ezad.hihihi...kalau ada combined saleem,ukays,lagi best..hihi

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...lama dah ni lupa...;)

inche hlovate said...

dapat ke edok tiketnya?