Saturday, November 5, 2011

AIDILADHA 2011

alhamdulillah selamat juga sampai aku ke dentinasi raya tuk taun nih..raya korban taun ni aku raya dekat pahang area mn tuh?haaa dkt ngn umh datuk siti lah...mn ea?cer teka..bhahah!
semalam gerak dri kuala lumpur pukul 7 then perjalanan agak lma ar amik msa 6 jam kot nk smpai sbb nya apa? jammed lah!! maklum lah jalan menghala ke pantai timur kan. pantai timur time raya kan meriah dri aidilfitri..yea dok?!aku dgr2 lah jalah aku bkn tau pn sbbnya aku orang utara..hehe..perjalanan smlm penuh berliku! (ayat xblh blah) bahhaha! kebas segala yg ada klo ikutkan dtg sni cuma 2jam lbh ja tapi kali ni 6 jam nah amik jalan kg plak mndapat lah..pape pn aku selamat sampai kat destinasi aku untuk meraikan aidiladha yg cukup bermakna nih..raya korban kan..apa pengorbanan korang?haa xpe next entry kita bercerita lain...entry ni nak tunjuk2 keadaan highway yg bermandikan cahaya lampu merah.. hehe

ni time jammed kat tol bentong tuh agk teruk lah xgerak kat sni..hehe

maaflah yea kamera xbp nak ok sgt aklumlah pkai pn hp cabuk tggu masa nk masuk longkang ja..xmampu nak pkai hp mahal2..hehe...
jumpa lagi next entry ^__^

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA KORANG.....

9 comments:

NAZRUL AZAT said...

hairy.... selamat dah kamu kt kpg kan... saye selamat juge, selamat keje esok, mampu?? hahahaaa

hairy said...

azat: hahaha....kg kat png ni raya tmpat len..laa kesiannya kna kja..hahaha

M said...

alhamdulillah slmat sampai w/pon jem truk... xpa pengorbanan gak tuuu kannn

eyza ♥ said...

selamat hari raya :D


if u don't mind like tis plezz :)
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=181912238561433&set=a.173183286100995.46837.165734430179214&type=3&theater

ikhlas yea :D tengss

MaYa MustWany said...

fuhh jem nya..

Khairiz said...

meriah, balik raya kg ke ?? best nya kan? aku gak la dok sepi di sini hehehe btw Selamat Hari Raya Aidil Adha :)

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...bengangkan kalau kena kesesakan lalu lintas mcm ni...;)

Si Matatajam said...

Nak raya nanti mesti jam teruk lagi...tension la HH nak balik Penang nnt...

inche hlovate said...

pahang rumh sape pula hery?