Wednesday, November 9, 2011

BB CURVE : WORDLESS WEDNESDAY

Ehem!! senyum simpul cm kerang busuk pagi ni..alhmdulillah dgn izin rezeki dari yang maha esa 1st gaji dpt juga ak merasa kekasih baru.ehhhh!!bukan merasa orang tau kekasih baru ak blackberry..haha! dapat juga aku merasa pakai balik blackberry ni walaupan murah kan jnji hado! Blh bbm sudah sebulan 20 higgit dri topup selalu dok msj(padahal xde pn orang msj sunyi sepi cm dlm hutan.sadis tuh! Bahahha!!) xmampu kan nak yg bold2,latest2 bagai keja pn besa2 ja tu pn minta rayuan org soh bantu..bhaha!!

nnti kalo dah keja lama tangkap lagi satu kot2 en nuffnang or churp2 bagi duit lebih ke..opss!!haha Xpe xpe xpe xpe..dah ade bb semula kan so blh lah pas2 bbm pin merata cerok baru lah bunyi smpai2 nk pecah2 hp tuh.kalo bg no cm prvcy kan mcm2 org blh wat klo bbm ni xnak remove ja senang citer..ahks! ad sapa2 pakai bb?naknak bbm pin…HAHA!
tada !!!

25 comments:

TiMbAHiJaU said...

jelesssss... tak bole blah ayat: ni saja yg mampu setakat ni!
haishhh..

meh satuu :P

hairy said...

@timbahijau:hahah iyolah....yg ni ja murh yg len mhai.. :p

Pezol Stylez said...

untungla dah ade bb...huhu

Rosalia said...

fuyo!bb tu. sy jg teringin nak dptkn stu. berangan jela

♥Aien Najwa♥ said...

tau xper ! xboleh bla ayat..dah 2 kalo xmampu nset ape???...hehehe...

M said...

wow.... nk bbm pin bleh hehehe... tahniah hasil 1st gaji woohooo

Khairiz said...

tu dia...dah pakai BB dah

Misshy Innz said...

wah wah , jom jom BBM .

$$ said...

ada ke BB yg murah?? heheee..

Lyka | Ezura said...

untunglaaaa ade BB . lyka hujung bulan ni baru plan nak pkai BB . hahah . hrap2 trcapai la hehehe .

hairy said...

krang nih..hehehe terima kasih sudi komen :-) <3

iliwoot said...

eh ni curve 9360 eh?

MaYa MustWany said...

cantik tapi mas sampai sekarang tak leh ngan bb coz keypad kecik tak puas.hihihi

ain dzaya said...

ceit! setakat nie je yg mampu...
taley blah...

ke tunggu samsung galaxy s ii?

jom rebut di sini http://aindzaya.blogspot.com/2011/11/beloglist-ain-dzaya-earning-nuffnang.html

mira moshi;D said...

untunglah dpt bb, jeles nie~

ctk said...

ini ke yg ilang tuuu????

c'axoera said...

waahhh nak BB pin hhahahah :p

.: iEyLa :. said...

hurmm..i tgh tggu mase nak grab Bold Touch..hihi

hairy said...

dar arwah dah hp nih..hahaha..

Nur Asmida Bt Karim said...

Adoyy tgh kempunan nk pakai BB nie . Bila lah dpt beli BB nie . .

Nurfara Hani said...

bestnye ade BB. ntah biler nak merase,

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...bestnya ada hp ni...;)

Si Matatajam said...

Cantiknya phone warna hitam.. Akak mmg like... Alhamdulillah la tu...

cik abbit said...

bak dtg bb pin

inche hlovate said...

nak jugak!!!!!!!