Friday, November 4, 2011

SECRET RESEPI

dlm suasana opis yang sejuk ketar2 badan ni smpai keja pun xblh nak buat tetiber tergerak ati nak makan kek! pulakkk!!.
time opis plak tuh.mcm na nih?dgn keja yg xberapa nak ada saja p bilik bos mintak izin..

aku: bos nak keluar jap ada hal skit boleh x?..
bos: lama ker?okey pegi lah...jgn xbalik opis plak nnti..(smbil senyum)
aku: kejap ja bos nak g beli brg nak bawa balik kg.(alasan kan nk kuar haruslah cmni padahal nk p mkn kek...hahaha! sory bos tipu sunat...hehe

terus aku senyum then keluar lah pegi jalan2 kat sogo tuh boleh gak cuci mata yg tgh kabur2 nih..bhahaha!terus g makan kek kat secret resepi dah ngidam sgt dah lma xmkn kek td pgi nmpk ade sorg staff makan kek..hehe

tadaaa!!! sedap x?hahaha


banana chocolate cake vs tembikai juice

LAZATT!!!. ^__^

15 comments:

M said...

wah... kek!!! kegemaranku.. nyum2 :D

Pezol Stylez said...

wah.....secret recipe tuh.....nakkkk jugakkk !!!

hairy said...

@pezol:bhahahha!! nnti lah....amik dlm blog ni ja skrg..hahaha :p

hairy said...

m:sma ker?teteber..bahahaha

::dEyb:: said...

waaa....kite lapa niii..adesss..

Misshy Innz said...

jus tembikai tu tempting .
belanjaaaa ;D

MaYa MustWany said...

nasib baik bukan ais blanded,kalu ais blended mocha..adoii mau teringin awal2 pagi ni

MaYa MustWany said...

nasib baik bukan ais blanded,kalu ais blended mocha..adoii mau teringin awal2 pagi ni

TiMbAHiJaU said...

apesal la post makanan idaman ramai ni. bole termimpi2x tau.muahhahah :P

Faz Abas said...

i like!

jemput singgah ke wwww.kisah-dan-kasih.blogspot.com

slmt hari raya aidiladha :)

NAZRUL AZAT said...

tak ajak aku ponnnn...

shiela munir said...

aik,ngidam??
da bpe bulan,muahahahaha

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...memang mengancam betul...:)

Si Matatajam said...

Akak kl kat SR mmg suka addicted ngan chocolate indulgence... Terbaikkkkk

inche hlovate said...

pinjam bos hang sat hery