Thursday, November 24, 2011

twilight: breaking dawn part 1..


konflik lebih hebat
pertembungan dua makhluk, puntianak dan serigala dalam merebut cinta seorang wanita

pasti sudah ramai tidak senang duduk menantikan sekuel twilight berada di pawagam apatah lagi episod kali ini lebih menarik kerana akhirnya cinta bella dan edward penuh cabaran berakhir dengan perkahwinan. kisah cinta antara dua latar belakang berbeza itu diadaptasikan dari novel stephenie meyer memberikan satu lagi filem adaptasi yg digilai ramai.
filem arahan bill condon menarik perhatian ramai terutamanya kalangan muda mudi kerana ia bukan saja mengisahkan pasangan yang bercinta namun menyelitkan unsur-unsur "supernatural" antara realiti dan fantasi kerana membabitkan dua puak mitos iaitu pontianak dan serigala jadian.
mempertahankan tiga teraju utama iaitu robert pattinson, taylor lautner dan kristen stewerd masing2 membawa watak yg berkesan..

okey tu saja yg boleh dikongsi nnti xbest plak kan..hehe
selamat menonton dipawagam!!


5 comments:

Pezol Stylez said...

jom tengok same

M said...

yg di tggu2 sudah bermula... jom p tgk hehehe... mesti best giler :D

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...alamak x tengok lagi la...:)

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...part 1 ni mama x tengok lagi tapi yg part 2 hari tu dah tengok best la jln cite die...

lepas ni mama nak tengok yg part 1 nyer plak nak tahu dr mula2 cite nyer...:)

inche hlovate said...

sya tak layn twilight la hery..lyn hery poter je hihi