Monday, November 7, 2011

AIDILADHA PART 1

Assalamualaikum …
Entry aidiladha part 2
Fuhh!! Penat berjalan sana sni makan nu ni karaoke bgai nak gila skrg time balik umh berehat layan blog sebelum tdr..haha!..alhmdulillah kenyang arini rezeki melimpah ruah perut dah rsa boleh tampung sebulan kot klo xde pemprosesan dlm perut nih. Arini juadah yang aku sempat lahap agk banyak lah ketupat /lemang(semestinya kan wajib),nasi impit,rending ayam/daging,sate,lontong,mee kari,laksa,daging cicah,perut ,nasi burkhari,(1st time makan nasi ni sdp ok) sgalanya berasaskan daging…hahaha.. menu korang?mesti lagi best kan…sempat snap pic satu ja malu lah nak snap byk2 kat umah orang lain..haha…
juadah yg sempat aku snap ni ja..hihihi...kuih kacang dia terbaik ok...

13 comments:

NAZRUL AZAT said...

makan jerr keje ekau kan, hahahaaa

misTeaRed said...

salam a.adha :)

M said...

wah byknya makanan... bkn stok sbln tp bebln nie hehehe... alhamdulillah rezeki Allah

MaYa MustWany said...

fuhh..
aah kuih kacang selalu the best.

Saddila said...

ececehhh malu nak snap . mkn malu tak ??
ok joke .
selamat hari raya aidiladha :))

cLovErX said...

rayo aji ni urang bnyak makan daging..org ckap buleh paneh badan haa...

♥Aien Najwa♥ said...

selere ! ~~ =)

Pezol Stylez said...

nak makan sateyyyyyyyyyyyyyyyyy !!!

Khairiz said...

sedapnya :)

Fabulous Me said...

SATAY!!!!!!!!!!!

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...meriah nyer sambut aidil adha tu byk makanan...:)

Anonymous said...

[url=http://ivlkrwnnz.com]oWiLSvRllfKGQxZ[/url] - xgsyIekNvCUFkTNDC - http://yuxeflk.com

inche hlovate said...

hery mohon blnje mkn satay :)