Saturday, November 5, 2011

BFF..-LOVE-

bukan sng kan nak dpt kawan yg betul2 boleh dianggap kawan yg bukan kawan makan kawan kan?alhmdulillah aku dikurniakan kwan2 yg xsebegitu tp ade lah juga sikit2 tuh mls ja nk melyan...bahaha!!
sesimple jer entry ni nk kasi pic convo my bff sorang ni masuk dlm blog aku..
neway tahniah ezan ats kjyaan anda!(siap banner lagi ok org lain mna ade bwa..haha)
tggu gambar dah siap edit nnti wat entry baru yg full ya!.....
meriah kan kami semua nih!haha ni baru 6 orang ja geng kami ade 10 org yg 4 org lelaki lagi xdpt hadir! klo x sgt2 lengkap lah group kami...
hanya maut yg dpt pisahkan kami...
love korang sgt2 my bff!

4 comments:

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...majlis konvo yer...:)

Pinky Aina said...

Bes dah besar nak kuar pon abah takmarah,

Si Matatajam said...

Mamat baju merah ngan spek hitam tu cam familiar ja ha ha...

inche hlovate said...

sya konvo buln 3 hery..nk banner cm tu jagk hihi