Thursday, July 6, 2017

JAHIT BORONG KURTA | KILANG JAHIT KURTA

JAHIT BORONG KURTA | KEDAI JAHIT BORONG KURTA | JAHIT PUKAL KURTA | KURTA RAYA | KILANG JAHIT KURTA BORONG


Anda tercari- cari kilang untuk jahit kurta anda sendiri? dekat sini kami nak perkenalkan dekat hampa yang ada minat untuk keluarkan kurta design dan jenama anda sendiri. Sekarang ni musim orang buat kurta sendiri kan,Jadi ini adalah peluang anda untuk dapatkan harga jahit murah termasuk kain.


Dengan hanya bermodalkan RM2000-RM2500 lebih kurang 30-50 helai kurta basic ( terma dan syarat ) anda sudah boleh keluarkan jenama kurta, baju anda sendiri. Menarik bukan?tak payah nak berpikir berpuluh ribu untuk modal permulaan..Harga yang di tawarkan amat murah dan kain yang digunakan sangat berkualiti sama macam artis malaysia yang buat produk kurta.

Untuk entry hari ni kami nak review dekat hampa semua yang sedang mencari kilang atau kedai menjahit kurta secara borong.


Kalau kain memang terlalu banyak jenis kalau boleh kita kaji dulu kain jenis mana yang ok.Kalau nak buat kurta atau jenama sendiri ni sebolehnya pilih kain yang berkualiti, mudah di gosok, tidak panas,tidak mudah berkedut..Sebab baru nak menghasilkan produk kualiti tu sangat penting untuk memberi kepuasan kepada pelanggan.

Kepada yang berminat nak dapatkan sebut harga jahit kurta secara borong atau pukal  boleh berhubung dengan butiran di bawah.

IH CUBE ENTERPRISE:
Whatapps : 017-5945084 / 0129047284
Email : ihcube.ent@gmail.com
Lokasi : Sg Buloh & Damansara Damai 
( set masa untuk berjuma dan bincang )

Facebook : klik --->I&H CLOTHING OFFICIAL
Instagram: klik ---> INH CLOTHING OFFICIAL

Min order : 50 Helai 

Jenis kain yang di sediakan seperti :
- hakone cotton
- Italian cotton / germany cotton
- Cotton crepe
- Santana
- Fenando

Semua jenis cotton ni memang popular untuk buat kurta.Boleh lah pergi survey sendiri kalau nak lebih kepastin .Harga Kalau hampa ada jenis kain sendiri boleh bagitau  mereka.Berminat nak jadi dropship kurta boleh tekan link di bawah :

Kurta teluk belanga slim fit 


Dah abis baca? share lah dekat facebook..Klik icon facebook di bawah entry ni..

INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :hazwan943@yahoo.com.my 

No comments: