Thursday, July 6, 2017

MELURE PERFUME | PRODUK TAHAN LAMA DAN MESRA SOLAT


MELURE PERFUME KULIM | KELEBIHAN MELURE PERFUME


Hari ni nak review dekat hampa satu produk perfume yang semakin mendapat permintaan dari pengemar perfume iaitu Melure Perfume, produk perfume tahan lama dan juga mesra solat.


Kenapa Melure perfume?

- Produk mesra solat
- Perfume tahan melebihi 8 jam,
- Wangian 99% sama seperti dengan jenama original
- Produk berkualiti tinggi.
- Pati original yang di bawa khas dari UK

Jika anda jenis yang suka pergi travel dan memerlukan ruang yang kecik untuk simpanan melure perfume sangat lah sesuai kepada anda. Botol ni 25 ml dan harga sangat berpatutan ok.


Packaging dia sangat lawa tau kalau korang tak percaya boleh tengok gambar di bawah, mana nak dapat perfume murah, wangi dan macam macam ni dalam kotak yang sangat cantik dan eksklusif. Sesuai untuk pos kemana mana sahaja melure perfume ni.









Blogger sendu
Email : hazwan943@yahoo.com.my
Instagram : @hazwanhairy

1 comment:

noorhaidaz eyda said...

Pernah pakai..wangi..