Friday, July 7, 2017

RAYA 2017 | FAMILY POTRET

HARI RAYA 2017 | SYAWAL 2017 | AIDILFITRI2017 | TEAM RAYA PENANG


Masih belum terlambat lagi nak ucap selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin dari kami. Setelah 2 bulan tak update blog Hari ini dan muncul semula, semoga semangat untuk update blog ni kekal selamanya dan cabar diri untuk update satu entry setiap hari.haha



Untuk kembalikan mood berblogging ni kita start menulis pasal raya.haha..Bila time raya ni semua benda sangatlah indah , kalau boleh hari hari nak raya tau.

Setiap tahun kalau raya mesti ada tema tema baju kan, tahun ni kami pilih hijau emerald. Bahagian ni semua kami yang settlekan biasa lah abg long kot.Sapa lagi nak harap kan tak kan hang pulak.haha..Dari segala jenis persiapan dan hiasan mestila abg long yang akan tetapkan. Yang mana dah follow facebook kami mesti dah tengok setiap tahun apa yang kami buat..hehe

Tempahan jahit baju melalui semestinya kami jahit dekat ---> i&h clothing official

Macam biasa pagi raya selepas solat Hari raya berkumpul kejap makan juadah pagi raya lepas tu baru bersalaman dan sesi tangkap gambar family dekat rumah.


Bila up gambar dekat Facebook ke instagram ke soalan ni mesti akan orang tanya.
1. Semua lelaki ke?
2. Eh apasal abg long kecik?Adik besar dari abg long..

Aha adik beradik semua lelaki mak kami ja perempuan doa lah nanti kami kahwin ada la perempuan..haha. Pasal abg long kecik tu tak tau canna nak jawab tapi abg long sihat lah, makan banyak juga macam bela saka tp apa boleh buat dah rangka kecik mungkin kami ikut belas mak kot.haha..
Sabar sat nanti kalau sado dengan terkejut pula ok..






Amacam jemu tak tengok?hahahahaha...Settle untuk entry pertama..Banyak lagi cerita raya yang nak update.
Dah follow ig kami ke belum? apaaaaaa belum??? tekan link bawah or cari lah id ok...

hazwan hairy



hazwan hairy



INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :hazwan943@yahoo.com.my 

1 comment:

noorhaidaz eyda said...

Calon menantu & suami 1st class ni...