Monday, July 10, 2017

RAYA 2017 | VIPER CHALLENGE PENANG GATHERING

RAYA 2017 | TEAM VIPER CHALLENGE PENANG | BEST FRIEND FOREVER


Masa raya ni lah kita semua dapat berkumpul bersama dengan keluarga, sedara mara,kawan kawan dan semua lah.Raya ni berkesempatan nak berkumpul bersama dengan team viper challenge penang dekat rumah kami.Serius tak sangka tau dapat jumpa dengan depa semua, then paling tak sangka member cakap ' hang tau dak rumah hang ni lah kami semua dapat berjumpa, mana dan lagi nak jumpa semua'.woaaaa

rindu nak lepak dengan hampa
Terima kasih sangat sangat dekat semua yang sudi mai rumah kami malam tu, last minit prepair jadi buat mana yang sempat sahaja.Sempat siapakn benda mudah ja steamboat, bbq ayam dan benda remeh remeh ja. Depa cakap tak apa seronok nak meramaikan ja..haha.



Pernah jumpa depa ni ada sekali dekat viper challenge Penang dulu ja oleh sebab semua sporting gila jadi selesa sangat berkawan dengan depa semua, depa pun jenis tak kisah berkawan .Ada juga yang dah lama kenal alhamdulillah syukur di kurniakan kawan macam depa..

Masa ni hujan tau kawasan rumah kami sejuk gedi kot masa ni tapi semua nak lepak luaq,kami jadi segan juga tapi depa kata tak pa..haha..Rezeki sapa awalboleh rasa kerang bakaq fresh baru lepas cari petang tu dengan kepah..Haaa nanti kami update plak yang tu dekat mana boleh cari tanpa modal..haha

Marilah tatap gelagat masing masing.





time ni ada baru smpai so awal lagi ni.

Rasa time ni pukul 12 malam..haha
Depa bukannya tinggal berdekatan dengan rumah tau, ada yang dari sungai petani, kuala ketil, belah pulau sana sanggup mai umh kami yang tu sangat terharu ok.Lepak sampai kul 1 pagi tau raya kan setahun sekali pastu nak jumpa pun masa macam ni lah.Kalau ada event sekali ja boleh jumpa..ahaha..nanti kami buat makan makan lagi jangan lupa mai rumah kami lagi noh..



Tu saja lah untuk kali ni.Terasa macam rajin pulak dok update selalu tunggu kerja mai esok esok mood nak mengarang ada lagi ke tak..haha
Terima kasih lagi sekali hampa semua...

belum baca entry berkaitan raya? meh klik link di bawah.

RUMAH MANIS RUMAH

RAYA 2017 | FAMILY POTRET

FAMILY GATHERING RAYA 2017






INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :hazwan943@yahoo.com.my 

1 comment:

Mas Zull said...

assalamualaikum HH...seronoknya dtg beraya beramai2 mcm ni...
** Mama Maszull